Τώρα και ηλεκτρικά ποδήλατα…REVOIL

"Αυτοπροσώπως" στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV o Γιάννης Θεοτοκάς, Εμπορικός Διευθυντής της REVOIL
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 30/04/2023 - 21:50

H REVOIL όχι μόνο δεν φοβάται την ηλεκτροκίνηση και επενδύει και σ’ αυτήν αλλά ετοιμάζεται να «γεμίσει» τη Χίο…ηλεκτρικά ποδήλατα.

Αυτή την είδηση ανάμεσα σε πολλές άλλες, δίνει ο συμπατριώτης μας, Εμπορικός Διευθυντής της REVOIL, Γιάννης Θεοτοκάς.

Γεννημένος στο… πυργουσοκρατούμενο Χαϊδάρι το 1960, σπουδάζει στις ΗΠΑ Διοίκηση επιχειρήσεων και γοητεύεται κάνοντας «μότο» ζωής, το πρακτικό πνεύμα των Αμερικανών.

Το δοκιμάζει με επιτυχία στην 3Ε, γίνεται ο… Μίστερ Νουνού για 13 χρόνια, διευθύνοντας στην Ελλάδα την μεγάλη αυτή Συνεταιριστική Εταιρεία Γάλακτος της Ολλανδίας, μέχρι που τον κερδίζει ένας Χιώτης από… γιαγιά, ο γενάρχης της REVOIL Ευάγγελος Ρούσσος και έτσι οι Χιώτες γίνονται… δύο.

Πώς πέρασε από τα γάλατα στα… καύσιμα; Πώς λειτουργεί μια οικογενειακή επιχείρηση με τον τρόπο μεγάλων εταιρειών του είδους και πώς καταφέρνει να ξεχωρίζει; Ποια είναι τα «μυστικά» μιας επιχείρησης που με βάση τους 100 περίπου εργαζόμενούς της, επεκτείνεται σε πάνω από 500 πρατήρια και πάνω από 1000 άμεσους συνεργάτες; Θα κερδίσει η ηλεκτροκίνηση τα καύσιμα, γιατί η REVOIL αντί να την... φοβάται, επενδύει σ’ αυτήν;

Ποια νέα προϊόντα σχεδιάζει και πού κολλάει η REVOIL με την ηλεκτροκίνηση ακόμα και… ποδηλάτων;

Σε αυτά και άλλα πολλά απαντά ο Γιάννης Θεοτοκάς, Εμπορικός Διευθυντής της REVOIL στον Γιάννη Τζούμα, στην Αλήθεια ΤV, την Πέμπτη 4/5/23, στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».

Ε, για το τέλος κάνει μια ακόμα έκπληξη, αφού εκτός της ασφάλειας, της ανεξαρτησίας και της ποιότητας, που εγγυάται στα καύσιμα η εταιρεία του, αποκαλύπτει ότι με την κάρτα της REVOIL θα συμφέρει πλέον να πηγαίνει κανείς εκπτωτικά ακόμα και στην ταβέρνα.

 

aytoprosopos_giannis_theotokas

Θεοτοκάς Γιάννης

Σχετικά Άρθρα