Τραγωδία στη Μυτιλήνη - Τρεις νεκροί από κορωνοϊό σε λίγες ώρες!

Δευ, 07/12/2020 - 17:36

Ένας 63χρονος υπάλληλος του Δήμου δυτικής Λέσβου χωρίς σοβαρά υποκείμενα νοσήματα έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ θύμα των επιπλοκών που του προκάλεσε η νόσος του κορωνοϊού. 

Σήμερα δυο ακόμα άνδρες 70 περίπου ετών έφυγαν από τη ζωή, θύματα και αυτοί των επιπλοκών της ίδιας νόσου. Και οι τρεις νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Με τους τρεις αυτούς θανάτους αυξάνεται σε 22 ο αριθμός των νεκρών στη Λέσβο, από την εμφάνιση της πανδημίας.

Στο μεταξύ,όπως σημειώνει το"Νησί" της Μυτιλήνης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σήμερα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι δυο ασθενείς με επιπλοκές από τη νόσο του κορονοϊού. Στη Μονάδα λοιμωδών και στις κενωθείσες από συνήθη περιστατικά Α και Β παθολογικές κλινικές του νοσηλευτικού ιδρύματος νοσηλεύονται συνολικά 17 ασθενείς. Αριθμός που βαίνει μειούμενος σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα που έφτασε κάποια στιγμή στους 31!

Συνολικά από την 1η Νοεμβρίου, οπότε και θεωρείται ότι ξεκίνησε το τρίτο κύμα της πανδημίας στη Λέσβο έχουν διαπιστωθεί 787 κρούσματα. Περισσότερα από 60 από αυτά τα κρούσματα νοσηλεύτηκαν ενώ επτά κατέληξαν.

 

Σχετικά Άρθρα