Ξενοδοχείο πέντε αστέρων για τους τετράποδους φίλους μας

Τετ, 21/11/2018 - 19:53

Στο Γουίλσαϊρ της Αγγλίας, οι τετράποδοι φίλοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας στο Bath Country Pets Hotel. 

Το luxury ξενοδοχείο διαθέτει θερμαινόμενα πατώματα, υποαλλεργικά και αντιμικροβιακά μάλλινα κρεβατάκια και τζάκι στην είσοδο. Τα δωμάτια φυσικά δεν έχουν ούτε κλουβιά ούτε μπάρες και όλα αυτά για μόνο 46 λίρες τη βραδιά. 

Φυσικά ακόμα και το μενού είναι πέντε αστέρων με νερό φιλτραρισμένο και δύο γεύματα την ημέρα με διάφορες λιχουδιές ενδιάμεσα. Στα ηχεία παίζει κλασική μουσική και ο χώρος αρωματίζεται με έλαια λεβάντας για στιγμές χαλάρωσης.

Και αν οι ιδιοκτήτες ανησυχούν μήπως τα κατοικίδιά τους πάρουν κάποια παραπανίσια κιλά στις διακοπές τους, το BCPH προσφέρει και προσωπική διατροφή ειδικά σχεδιασμένη για το κάθε τετράποδο.

Εννοείται πως ξενοδοχείο σαν αυτό δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει αθλοπαιδιές. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα τα κατοικίδια θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στη φύση με πολλή άσκηση και παιχνίδια εξάσκησης.

Ο Νιλ και η Έμμα Έντουαρντς ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αναφέρουν πως τα σκυλιά τους ήταν πάντα κομμάτι της οικογένειάς τους και αυτό τους έδωσε την έμπνευση για τη δημιουργία του ξενοδοχείου.

«Υπήρχε ένα κενό στην αγορά για ανθρώπους σαν εμάς που αντιμετωπίζουμε τα κατοικίδιά μας ως μέλη της οικογένειας. Πρέπει να νιώθει άνετα ο ιδιοκτήτης να αφήσει τον πιστό του φίλο σε ξένο περιβάλλον, γι αυτό και εμείς δημιουργήσαμε το τέλειο περιβάλλον φιλοξενίας». 

Πηγή: http://www.skai.gr