Η Mia Khalifa δημοπρατεί τα διάσημα γυαλιά της - Για να συγκεντρώσει χρήματα για τον Λίβανο

Η πρώην πορνοστάρ συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τους πληγέντες από την φονική έκρηξη στην Βηρυτό
Τετ, 12/08/2020 - 02:04
mia_khalifa_glasses_sale

Η πρώην σταρ της βιομηχανίας πορνό Mia Khalifa δημοπρατεί τα διάσημα γυαλιά της για να συγκεντρώσει χρήματα για τον Λίβανο.

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τις «ακούραστες προσπάθειες» του Ερυθρού Σταυρού του Λιβάνου στη Βηρυτό μετά την φονική έκρηξη την περασμένη εβδομάδα.

Ανακοινώνοντας ότι θα θέσει τα γυαλιά της σε δημοπρασία μέσω του eBay, η Khalifa έγραψε στο Instagram: «Τα διαβόητα γυαλιά της Mia Khalifa σε δημοπρασία. Το 100% των εσόδων θα ωφελήσει τον Ερυθρό Σταυρό του Λιβάνου και τις ακούραστες προσπάθειές του στη Βηρυτό.

Η ίδια παραδέχτηκε ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ το eBay στο παρελθόν και σημείωσε πως «Απλώς προσπαθώ να γίνω δημιουργική, υπάρχουν πάντα περισσότερα που μπορούν να γίνουν και αυτό έμοιαζε με έναν τρόπο για να συγκεντρώσω χρήματα και να βεβαιωθώ ότι η συζήτηση και η προσοχή δεν θα αποκλίνουν από την πραγματική κρίση.

«Ευπρόσδεκτοι και οι πιο ανατριχιαστικοί τύποι, τα χρήματά σας έχουν την ίδια αξία, εξάλλου με τα δικά μας» έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Πηγή: www.lifo.gr