Σοβαρός τραυματισμός 7χρονου από σκάφος σε παραλία στη Ζάκυνθο

Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στην Πάτρα
Σάβ, 23/07/2016 - 22:37
Το παιδί μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στην Πάτρα
Άσχημη κατάληξη είχε το μπάνιο για ένα 7χρονο αγόρι σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβή στη Ζάκυνθο, καθώς ακυβέρνητο σκάφος το χτύπησε πολύ σοβαρά την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, το τραγικό περιστατικό έγινε περίπου στις 17:30, όταν το σκάφος που οδηγούσαν τρεις ημεδαποί, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να παίρνει τροχιά προς τη στεριά, όταν αυτό έφθασε κοντά σε βραχώδη περιοχή της παραλίας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο σκάφος πήδηξαν στο νερό και το έσπρωξαν για να του αλλάξουν πορεία.
Οι δύο άντρες κατάφεραν να του αλλάξουν τροχιά αλλά αυτό κατευθύνθηκε προς την αμμουδιά, χωρίς ο τρίτος επιβαίνοντας να μπορεί να το ελέγξει. Τότε έπεσε και αυτός στο νερό και στη συνέχεια το σκάφος εντελώς ακυβέρνητο κατευθύνθηκε στην αμμουδιά, όπου χτύπησε πολύ σοβαρά το αγόρι μπροστά στα μάτια της οικογένειας του και εκατοντάδων λουομένων.
Αυτή τη στιγμή το αγόρι μεταφέρεται σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διασωληνωμένο, με το πλοίο της γραμμής σε νοσοκομείο της Πάτρας. Οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες του σκάφους έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται ο τρίτος. Έρευνα για το συμβάν διενεργεί το Λιμεναρχείο Ζακύνθου.

Πηγή: www.lifo.gr