Η ιστορία του γάτου που δεν έβρισκε οικογένεια επειδή δεν ήταν όμορφος

Αυτός ο γάτος ήταν «άσχημος» για να υιοθετηθεί, μέχρι που μια γυναίκα τον είδε και τον λάτρεψε αμέσως!
Σάβ, 03/04/2021 - 17:34

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτός ο γάτος που ονομάζεται Bean, θεωρήθηκε «πολύ άσχημος» για υιοθεσία. Κανείς δεν τον ήθελε, μέχρι που μια μέρα βρέθηκε μια γυναίκα που τον αγάπησε με την πρώτη ματιά. Η Francisca Franken είπε ότι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Bean είναι αυτά που τον κάνουν ξεχωριστό.
 

 

Η Francisca Franken είδε τη φωτογραφία του Bean στο διαδίκτυο σε ένα καταφύγιο ζώων και αμέσως έδειξε ενδιαφέρον για να τον υιοθετήσει. Προς έκπληξή της, έμαθε πως ο γάτος βρισκόταν για ένα χρόνο εκεί χωρίς να υπάρχει ούτε ένας ενδιαφερόμενος.
 

 

Και η αλήθεια είναι πως αυτό συνηθίζεται με τις αγγελίες των ζώων. Τα «άσχημα» γατιά και σκυλιά δεν τους ρίχνει κανείς μια δεύτερη ματιά, ενώ τα όμορφα έχουν μεγάλη ζήτηση.
 

 

«Μετακόμισα σε ένα μεγαλύτερο διαμέρισμα για να μπορώ να πάρω ένα κατοικίδιο. Οταν έμενα με τους γονείς μου είχαμε έναν γάτο που τον φωνάζαμε Τζόκερ και τον αγαπούσα πάρα πολύ. Οπότε, όταν έμεινα μόνη μου ένιωθα ότι υπήρχε ένα κενό. Κάτι έλειπε. Οταν είδα τη φωτογραφία του Bean τον αγάπησα με τη πρώτη ματιά. Δεν είχα δει ποτέ μου έναν τέτοιο γάτο και στην αρχή χαμογέλασα» σημειώνει η ίδια στο Bored Panda.
 

 

«Οταν με πήρανε τηλέφωνο από το το καταφύγιο ζώών νόμιζαν ότι είχα κάνει κάποιο λάθος και ότι δεν ενδιαφερόμουν για τον Bean. Και αυτό με έκανε να τον θέλω ακόμα περισσότερο. Την ίδια μέρα τον πήρα στο σπίτι μου και δάκρυσα από χαρά» συμπληρώνει.
 

 

Πλέον, ο υπέροχος αυτός γατούλης είναι ο απόλυτος σταρ στο Instagram, με τις φωτογραφίες του να μαζεύουν χιλιάδες like!
 

 

Πηγή: bovary.gr