Η Cardi B θα πληρώσει τις κηδείες των 17 νεκρών της πυρκαγιάς στο Μπρονξ

Θα αναλάβει όλα τα έξοδα για τις κηδείες των θυμάτων, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά
Τετ, 19/01/2022 - 22:22

Η Cardi B, που κατάγεται από το Μπρονξ, θα πληρώσει τα έξοδα κηδείας και ταφής όσων έχασαν τη ζωή τους μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία και σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι.

«Νιώθω εξαιρετικά περήφανη που είμαι από το Μπρονξ και έχω πολλούς συγγενείς και φίλους που ζουν και εργάζονται ακόμα εκεί», δήλωσε η 29χρονη ράπερ.

Οπότε, όταν άκουσα για τη φωτιά και όλα τα θύματα, ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να βοηθήσω. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο και την αγωνία που βιώνουν οι οικογένειες των θυμάτων, αλλά ελπίζω να βοηθήσει το να μην χρειαστεί να ανησυχούν για το κόστος ταφής των αγαπημένων τους», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, «Στέλνω τις προσευχές και τα συλλυπητήρια μου σε όλους όσοι επλήγησαν από αυτή τη φρικτή τραγωδία».

Η τραγουδίστρια θα καλύψει επίσης τα έξοδα επαναπατρισμού για ορισμένα από τα θύματα που θα ταφούν στη Γκάμπια, από όπου κατάγονταν.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής της Νέας Υόρκης, Ντάνιελ Νίγκρο, η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε όλο το κτίριο πιθανόν διότι ήταν ανοικτή η πόρτα του διαμερίσματος από όπου ξεκίνησε. Η φωτιά είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 17 άνθρωποι, ανάμεσά τους και 8 παιδιά.