Μπάρμπαρα Στρέιζαντ για Μάικλ Τζάκσον: Δεν τα σκότωσε κιόλας η κακοποίηση!

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Times of London, η Στρέιζαντ τόνισε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι στον τραγουδιστή στη νεαρή τους ηλικία και ότι αυτό που τους συνέβη «δεν τους σκότωσε»
Σάβ, 23/03/2019 - 15:02
Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Την υποστήριξή της στον Μάικλ Τζάκσον εξέφρασε η ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, με αφορμή τις αντιδράσεις μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» το οποίο επανέφερε στο προσκήνιο κατηγορίες περί συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κατά του ειδώλου της ποπ μουσικής. 

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Times of London, η Στρέιζαντ τόνισε πως οι άντρες που τον κατηγορούν πέρασαν πολύ ευτυχισμένες στιγμές πλάι στον τραγουδιστή στη νεαρή τους ηλικία και ότι αυτό που τους συνέβη «δεν τους σκότωσε».

«Ήταν ενθουσιασμένοι που ήταν εκεί ως παιδιά, και ό,τι κι αν τους συνέβη εκεί δεν τους σκότωσε κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η 76χρονης συνέχισε λέγοντας πως πιστεύει τους ισχυρισμούς των δύο αντρών, αλλά πως στεναχωριέται τόσο γι’ αυτούς όσο και για τον Μάικλ Τζάκσον, του οποίου «οι σεξουαλικές ανάγκες ήταν αυτές που ήταν, εξαιτίας της δικής του παιδικής ηλικίας ή του DNA του» και πως για όλα φταίνε οι γονείς των παιδιών και κανείς άλλος.

«Μπορεί να λέτε ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά, αλλά αυτά τα παιδιά, όπως τους ακούσατε να λένε, ήταν πολύ ευτυχισμένα που βρίσκονταν εκεί. Είναι και οι δύο παντρεμένοι και έχουν και οι δύο παιδιά, άρα δεν τους σκότωσε», είπε η ηθοποιός, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή: skai.gr