Ταμίλα Κουλίεβα: Η δημόσια τοποθέτηση για τον Γιώργο Κιμούλη

"Πρέπει να ξεχωρίσουμε την κακοποίηση από την σεξουαλική παρενόχληση, να μην εστιάζουμε στο άνδρας-γυναίκα, το bullying μπορεί να προέρχεται και από την γυναίκα. Το είχα βιώσει σε μια δουλειά."
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 29/01/2021 - 14:00

Για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open, η Tαμίλα Κουλίεβα την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Με τον Γιώργο Κιμούλη έχω συνεργαστεί στη σχολή υποκριτικής, μετά δύο φορές στο θέατρο. Εγώ μπορώ να πω ότι ουδέποτε αισθάνθηκα από την πλευρά του κακή συμπεριφορά προς τον εαυτό μου. Εγώ νομίζω ότι το γεγονός ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι δύσκολος συνεργάτης, δεν είναι κάτι καινούριο. Θεωρώ ότι βεβαίως πρέπει να μιλάμε γι’αυτό, εγώ σαν χαρακτήρας δεν μπορώ να δεχτώ την βία σε οποιαδήποτε μορφή, έχω φύγει από παραστάσεις όταν συνέβαινε αυτό. Πρέπει να ξεχωρίσουμε την κακοποίηση από την σεξουαλική παρενόχληση, να μην εστιάζουμε στο άνδρας-γυναίκα, το bullying μπορεί να προέρχεται και από την γυναίκα. Το είχα βιώσει σε μια δουλειά.

Το σχόλιο για Κιμούλη-Γερονικολού:

«Αυτή τη στιγμή είναι πολύ λεπτή η θέση μου, γιατί είναι σαν να καλούμαι μάρτυρας σε κάτι. Αυτό που διέκρινα ήταν μια ένταση σε αυτή τη σχέση στη διάρκεια της περιοδείας. Είχαμε εμπιστευτεί η μία στην άλλη πολλά πράγματα, είχαμε μιλήσει, είχαμε ανοιχτεί, αλλά μιλάμε για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι δύσκολος συνεργάτης, δεν είναι εύκολος».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου:

Πηγή: bovary.gr

tamila_koylieva_oti_o_giorgos_kimoylis_einai_dyskolos_synergatis_den_einai_kati_kainoyrio