«Βράζει» το Μπάκιγχαμ-Στον Καναδά η Μέγκαν Μαρκλ

Παρ, 10/01/2020 - 21:19

Λονδίνο: Θανάσης Γκαβός 

Στον απόηχο των αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση της πρόθεσης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν μερικώς από τα βασιλικά τους καθήκοντα εξακολουθεί να κινείται η Βρετανία.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, η δούκισσα του Σάσεξ αναχώρησε χθες ξανά για τον Καναδά όπου είχε αφήσει τον οκτώ μηνών γιο της Άρτσι με την νταντά του και την καλύτερή της φίλη μετά από έξι εβδομάδες διακοπών στη χώρα κατά την περίοδο των εορτών.

Οι ταμπλόιντ εφημερίδες δράττονται της ευκαιρίας να επικρίνουν ξανά τη Μέγκαν Μαρκλ, σχολιάζοντας ότι άφησε μόνο του τον πρίγκιπα Χάρι να αντιμετωπίσει το σάλο που έχει ξεσπάσει στη Βρετανία.

Σύμφωνα επίσης με τη Mail, ο δούκας του Σάσεξ το απόγευμα της Πέμπτης μετείχε ενός γύρου τηλεφωνημάτων που έγιναν με πρωτοβουλία της βασίλισσας Ελισάβετ, στα οποία συμμετείχαν πέραν των δυο τους ο πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος και ο δούκας του Κέμπριτζ Γουίλιαμ.

Αποτέλεσμα αυτών των επικοινωνιών ήταν η τοποθέτηση από πηγή του Παλατιού του Μπάκιγχαμ το βράδυ της Πέμπτης ότι έχει δοθεί εντολή στους αρμόδιους βασιλικούς αξιωματούχους να εργαστούν «με ταχύτητα» για την εύρεση «λειτουργικής λύσης» που θα επιτρέπει στο ζεύγος των Σάσεξ να αποκτήσουν το νέο «προοδευτικό» ρόλο που επιθυμούν εντός της βασιλικής οικογένειας.

Τα ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου σημειώνουν ότι παρά τις αντιδράσεις και τη δυσαρέσκεια του Παλατιού, η βασίλισσα δεν προτίθεται να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από το ζευγάρι.
 

Πηγή: https://www.skai.gr