Υπέροχες λαμπάδες με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Αυτό το Πάσχα μπορούμε να επιλέξουμε λαμπάδες για φιλανθρωπικό σκοπό
Παρ, 23/04/2021 - 14:57

Από μικροί, αυτό που περιμέναμε τις μέρες του Πάσχα ήταν η λαμπάδα μας. Ως ενήλικες πια, πρέπει εμείς να φροντίσουμε για τα παιδιά και να μην ξεχάσουμε το δώρο τους.

Αν κι εδώ που τα λέμε δεν υπάρχει κανένας λόγος για λίγα χρόνια που φορτωθήκαμε στην πλάτη μας να στερηθούμε αυτή τη μικρή χαρά. Εμείς βρήκαμε λοιπόν μερικές από τις όμορφες χειροποίητες λαμπάδες, για όλες τις ηλικίες.

Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε στα παιδιά την αξία της προσφοράς με κάθε ευκαιρία και τι καλύτερο από το να τους κάνουμε ένα δώρο που θα συμβάλλει στο έργο και τη δράση οργανισμών, που βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες πολλά ιδρύματα ετοιμάζουν πασχαλινές δημιουργίες που αν τις επιλέξετε, θα προσφέρετε διπλή χαρά.

Οι γονείς και εθελοντές από την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών έχουν βάλει τη φαντασία και το μεράκι τους και έχουν δημιουργήσει μοναδικές λαμπάδες- υπάρχει μόνο μία σε κάθε σχέδιο- που μπορείτε να τις παραγγείλετε από το ίντερνετ και να σας έρθει στο σπίτι.
 

 

Αν θέλετε να ενισχύσετε τα Παιδικά χωριά SOS, τα οποία φιλοξενούν ανήλικα άτομα που στερούνται την οικογενειακή θαλπωρή, μπορείτε να προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα τους κομψές και μίνιμαλ λαμπάδες με χαριτωμένα σχέδια.
 

 

Αντίστοιχα, η ομάδα εθελοντών από το Χαμόγελο του Παιδιού έχει φτιάξει μια μεγάλη συλλογή στα πλαίσια του εικαστικού εργαστηρίου, με φιγούρες του Τσάρλι Τσάπλιν ή της Μαίρη Πόπινς, αλλά και μενταγιόν ή καλόγουστα παιχνίδια και μάλιστα σε εξαιρετικά καλές τιμές.
 

 

Στο e-shop της ARTεμείς της ΕΛΕΠΑΠ, που προσφέρει δια βίου φροντίδα σε παιδιά με αναπηρία, καθώς και στήριξη στους γονείς τους, θα βρείτε λαμπάδες με ελεφαντάκια, αεροπλανάκια, ή μικρούς κολυμβητές και κολυμβήτριες, αλλά και διακοσμητικά παιχνίδια και είδη δώρων, φτιαγμένα από ενήλικες ΑμεΑ.
 

Πηγή: bovary.gr