Ο Δελαπόρτας περιγράφει πώς η Χρονοπούλου, για τα γυρίσματα ταινίας, πήγε σε άσχετη κηδεία και άρχισε το κλάμα

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 05/04/2023 - 21:38

Μία απίστευτη ιστορία πίσω από την πρώτη σκηνή της ταινίας «Ορατότης μηδέν» του Νίκου Φώσκολου μοιράστηκε με δημοσιογράφους ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών με αφορμή την παρουσίαση του νέου του βιβλίου, και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πώς ανακοινώθηκε ο γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, αλλά και μία απίστευτη ιστορία πίσω από την πρώτη σκηνή της ταινίας «Ορατότης μηδέν».

Μάκης Δελαπόρτας: Έτσι ανακοινώθηκε ο γάμος Βουγιουκλάκη -Παπαμιχαήλ
«Στην ταινία “Μοντέρνα Σταχτοπούτα”, στο τελευταίο πλάνο που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ βάζει το γοβάκι στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη φιλάει στο στόμα, λέει ο Σακελλάριος: Πάμε γύρισμα. Τα φιλιά και τα χαστούκια στον κινηματογράφο δεν γίνονται πρόβα. Πήγαν κατευθείαν το γύρισμα και όταν τέλειωσε, λέει ο Σακελλάριος “στοπ”. Το φιλί συνεχιζόταν», περιέγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Όταν ολοκληρώθηκε το φιλί από τους δύο πρωταγωνιστές, ανακοίνωσαν πως θα παντρευτούν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στη συνέχεια ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε και μία αστεία ιστορία από τα γυρίσματα της ταινίας «Ορατότης μηδέν»

«Στο “Ορατότης μηδέν” του Νίκου Φώσκολου η πρώτη σκηνή της ταινίας είναι σε μία κηδεία. Οι κομπάρσοι δεν υπήρχαν, τα οικονομικά ήταν δύσκολα και της λέει (της Μαίρης Χρονοπούλου) ο Φώσκολος: Θα πάμε στο Α’ Νεκροταφείο και θα μπεις σε μία οποιαδήποτε κηδεία», περιέγραψε ο ηθοποιός.

«Μπαίνει μέσα η Χρονοπούλου βαμμένη, φτιαγμένη, άψογα ντυμένη, δίπλα στους συγγενείς, βγάζει κι ένα μαντήλι και έκλαιγε. Και λέει η χήρα του Παντελή, του συγχωρεμένου, “Κυρία Χρονοπούλου, ξέρατε τον Παντελή;”. “Μα τον Παντελή δεν ήξερα;”, της απάντησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Έτσι γυρίστηκε η πρώτη σκηνή», πρόσθεσε γελώντας.

www.iefimerida.gr

 

oratotis_miden_-_ohi_allo_karvoyno