Το Wonder Woman 1984 κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε σινεμά και HBO Max

Η ταινία Wonder Woman 1984 θα κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο HBO Max την ίδια μέρα
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 20/11/2020 - 12:44

Tο Wonder Woman 1984 θα κυκλοφορήσει στο HBO Max και στους κινηματογράφους την ίδια μέρα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία παραγωγής.

Το sequel της superhero, το οποίο έχει αναβληθεί πολλές φορές λόγω του κορωνοϊού, θα κάνει τελικά το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στις 25 Δεκεμβρίου 2020, αναφέρει το Variety.

Σε χώρες όπου το HBO Max δεν είναι διαθέσιμο, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου.

Μιλώντας για την κυκλοφορία της ταινίας, η σκηνοθέτρια Patty Jenkins ανέφερε χαρακτηριστικά πως «έφτασε η ώρα».

«Αγαπάμε την ταινία μας όπως αγαπάμε τους θαυμαστές μας, οπότε ελπίζουμε πραγματικά ότι η ταινία μας θα φέρει λίγη χαρά και θα ευχαριστήσει όλους εσάς αυτήν την περίοδο των διακοπών.

«Παρακολουθήστε τη στις αίθουσες των σινεμά, όπου είναι ασφαλές να το κάνετε (ελέγξτε τις εξαιρετικές δουλειές που έχουν κάνει οι υπεύθυνοι!) ή στην ασφάλεια του σπιτιού σας στο HBO Max. Καλές διακοπές σε όλους σας. Ελπίζουμε να απολαύσετε την ταινία μας όσο απολαύσαμε και εμείς την παραγωγή της» έγραψε η Jenkins.

Η ταινία Wonder Woman της Jenkins με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot, αναβλήθηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2019 και στη συνέχεια στις 5 Ιουνίου του 2020. Μεταφέρθηκε για τις 14 Αυγούστου, μετά στις 2 Οκτωβρίου και η τελευταία είναι η ανακοίνωση για τις 25 Δεκεμβρίου.

«Πρώτα απ 'όλα, επιτρέψτε μου να πω πόσο αγαπώ την Gal και όλους τους αφοσιωμένους θαυμαστές της Wonder Woman σε όλο τον κόσμο, και ο ενθουσιασμός σας για το WW84 δεν θα μπορούσε να μας κάνει πιο ευτυχισμένους», είχε δηλώσει η Jenkins.

H κινηματογραφική Woder Woman, Gal Gadot, ανάρτησε σχετικό tweet με έκδηλο τον ενθουσιασμό της για την κυκλοφορία της ταινίας.

 

Με πληροφορίες του Variety/Independent

wonder_woman_1984_-_official_main_trailer