Στο survivor η Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της!

Μόλις σήμερα αμερικάνικα μέσα εντόπισαν βίντεο που παρουσιάζει εκείνη και τα παιδιά της, να “διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχα”στο Survivor, όπως δήλωσε στο περιοδικό People USA.
Σάβ, 05/01/2019 - 23:05
Angelina Jolie

Μία αναμενόμενη εμφάνιση πραγματοποίησε η 43χρονη ηθοποιός Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Η Jolie δήλωσε μεγάλη fun του δημοφιλούς reality επιβίωσης “Survivor”. Μάλιστα επέλεξε να παρακολουθήσει το live reunion των παικτών του show, για 37η σεζόν στο Los Angeles, με τίτλο Δαβίδ και Γολιάθ.

Το επεισόδιο προβλήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2018, αλλά μόλις σήμερα αμερικάνικα μέσα εντόπισαν βίντεο που παρουσιάζει εκείνη και τα παιδιά της, να “διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχα”στο Survivor, όπως δήλωσε στο περιοδικό People USA.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πήγε επειδή είναι μεγάλη fan ή αν πήγε για χάρη των παιδιών της Knox και Shiloh. Στο ρεπορτάζ δηλώνει ότι πήγε για να στηρίξει τον συγγραφέα, παραγωγό και ηθοποιό Mike White, παίκτη του Γολιάθ, που έγιναν φίλοι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας The One and Only Ivan το 2012.

Ο Pitt λέγεται πως είναι έξαλλος με όλο αυτό το σκηνικό και με τα δίκια του.

Με πληροφορίες από queen.gr