Αποκαλυπτήρια για το Samsung Galaxy S10 στις 20 Φεβρουαρίου

Σάβ, 12/01/2019 - 17:23
Samsung Galaxy S10

Μέχρι σήμερα, μέσω διάφορων διαρροών, είχαν γίνει γνωστές όλες (ή σχεδόν όλες) οι λεπτομέρειες γύρω από την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, το Galaxy S10.

Το μόνο που έλειπε για να ολοκληρωθεί το πάζλ ήταν η επίσημη ημερομηνία για τα αποκαλυπτήρια των συσκευών που θα απαρτίζουν τη νέα σειρά. Σύμφωνα με τις ηλεκτρονικές προσκλήσεις που άρχισε να αποστέλλει η κορεατική εταιρεία το Galaxy Unpacked έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου στο Σαν Φρανσίσκο. Η ηλεκτρονική πρόσκληση της Samsung «παίζει» με τον αριθμό 10 αλλά και τις κυρτές ακμές των επόμενων ναυαρχίδων της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κορεατική εφημερίδα Korean Herald είχε προαναγγείλει την πρόθεση της Samsung να προχωρήσει στην παρουσίαση της σειράς S10 στο Σαν Φρανσίσκο, μία εβδομάδα πριν το MWC 2019 ανοίξει τις πύλες του στην Βαρκελώνη (25-28 Φεβρουαρίου). Η κίνηση αυτή «σπάει» μία παράδοση χρόνων αφού η Samsung επέλεγε το Mobile World Congress σαν χώρο παρουσίασης των προγενέστερων S-Series.

Μάλιστα, το δημοσίευμα της κορεατικής εφημερίδας υποστηρίζει ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε τα αποκαλυπτήρια να γίνονται στο MWC ωστόσο η επικείμενη παρουσίαση εκεί και του αναδιπλούμενου smartphone εκ μέρους της κινεζικής Huawei δημιούργησε φόβους ότι ίσως αυτό θα «έκλεβε» τα φώτα της δημοσιότητας από τη σειρά S10.

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του CES, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας, η Samsung επιβεβαίωσε ότι το δικό της smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη θα παρουσιαστεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι το δικό της foldable είναι έτοιμο να μπει σε μαζική παραγωγή και θα φτάσει στα ράφια καταστημάτων, σε επιλεγμένες αγορές, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επίσημη παρουσίασή του.

Πηγή: pestaola.gr