Η Samsung ανακοινώνει το νέο της Galaxy Tab S4

Η Samsung προχώρησε στην παρουσίαση του Galaxy Tab S4, τελευταία προσθήκη στη σειρά tablets Tab S της κορεατικής εταιρείας και άμεσο ανταγωνιστή του iPad Pro της Apple.
Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 02/08/2018 - 15:05
Samsung Galaxy Tab S4

Η Samsung προχώρησε στην παρουσίαση του Galaxy Tab S4, τελευταία προσθήκη στη σειρά tablets Tab S της κορεατικής εταιρείας και άμεσο ανταγωνιστή του iPad Pro της Apple.

Το νέο Galaxy Tab S4 της Samsung κόστους 649 δολαρίων αποτελεί μία πρόταση στην κατηγορία των «παραγωγικών» tablets αφού με το χτύπημα ενός πλήκτρου προσφέρει εμπειρία χρήσης desktop με υποστήριξη λειτουργίας πολλαπλών παραθύρων μέσω του DeX.

Σε αντίθεση με τα smartphones της εταιρείας η λειτουργία DeX παρέχεται χωρίς το ομώνυμο pad. Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του Tab S4 ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την keyboard case, να συνδέσει μέσω Bluetooth ένα ποντίκι και αυτόματα η συσκευή αρχίζει να λειτουργεί σαν ένα κλασσικό laptop.

Το Tab S4 περιλαμβάνει επίσης την S Pen που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη μετάφρασης κειμένου, διατήρησης σημειώσεων ή να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την εφαρμογή PenUp. Η τελευταία εφαρμογή, σύμφωνα με την Samsung, επιτρέπει τον σχεδιασμό doodles τα οποία στη συνέχεια μπορούν να διαμοιραστούν.

Η συσκευή της Samsung ενσωματώνει ηχεία προερχόμενα από την AKG με υποστήριξη της τεχνολογίας ήχου Dolby Atmos. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 10,5 ιντσών, τεχνολογίας Super AMOLED, ανάλυσης 1600 x 2560 pixels και με αναλογία 16:10.

Στο εσωτερικό βρίσκεται η πλατφόρμα Snapdragon 835 της Qualcomm συνοδευόμενη από 4GB μνήμης RAM και δύο επιλογές εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, στα 64GB και στα 256GB. Στην πλάτη της ταμπλέτας βρίσκεται η κύρια κάμερα με αισθητήρα 13 Megapixel ενώ στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκεται κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel. Επιπρόσθετα, το Tab S4 υποστηρίζει επέκταση του αποθηκευτικού χώρου έως και τα 400GB. Διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 7.300mAh, Bluetooth 5.0 κα λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo.

Μαζί με το Galaxy Tab S4 ανακοινώθηκαν και ορισμένα συμβατά αξεσουάρ όπως τον Book Cover Keyboard αλλά και το dock φόρτισης POGO. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης αλλά δυνατότητα ταχείας ενσύρματης φόρτισης.

Πηγή: pestaola.gr

samsung_galaxy_tab_s4_official_introduction