Κάν' το όπως ο Spiderman: Έφτιαξαν «βραχιόλι» που εκτοξεύει αντισηπτικό

Φοριέται στον καρπό σαν βραχιόλι - Πώς λειτουργεί
Σάβ, 26/12/2020 - 00:04

Αν ο Spiderman ήταν αληθινός σούπερ ήρωας, ίσως η ανθρωπότητα να είχε απαλλαγεί από την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, στην πραγματικότητα που δεν υπάρχουν σούπερ ήρωες με τέτοιες δυνάμεις, ένα είναι το σίγουρο: μπορούμε να αποκτήσουμε κάποιες από τις συνήθειές τους.

Πολλοί έχουμε μιμηθεί πολλές φορές, (χωρίς επιτυχία βέβαια), τη χαρακτηριστική κίνηση του Spiderman, ο οποίος στη θέα ενός εχθρού εκτοξεύει από τους καρπούς του ιστού αράχνης.

Κάποιοι είχαν την φαεινή ιδέα να υιοθετήσουν την χειρονομία αυτή για να προστατευτούν από τον «εχθρό της εποχής», τον κορωνοϊό, κατασκευάζοντας το κατάλληλο γκάτζετ.

Ο λόγος για ένα απολυμαντικό χεριών σε συσκευασία βραχιλιού, το οποίο εκτοξεύει την αντισηπτική ουσία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πώς χρησιμοποιείται

Ένα ειδικό φιαλίδιο γεμίζει με απολυμαντικό, το βραχιόλι φοριέται στο χέρι και στη συνέχεια με το πάτημα ενός κουμπιού απολυμαίνονται οι επιφάνειες από ασφαλή απόσταση. Θα μπορούσε να είναι μια λαβή πόρτας, ένα κιγκλίδωμα λεωφορείων ή τρένων, μια λαβή καροτσιού αγορών ή ακόμη και ένα μάνδαλο πόρτας αυτοκινήτου.

Η κατασκευάστρια εταιρεία εγγυάται πως το «βραχιόλι» εκπέμπει ομοιόμορφη ομίχλη σε απόσταση 1,5 μέτρου, επιτρέποντάς στους χρήστες να αποστειρώνουν γρήγορα και αποτελεσματικά τις επιφάνειες.