Ο Ρούπερτ Γκριντ έφτιαξε Instagram και έσπασε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο

Η φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του κατάφερε σε ελάχιστο χρόνο να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες
Κυρ, 15/11/2020 - 22:38

Ο Ρούπερτ Γκριντ κατέρριψε το ρεκόρ του Ντέιβιντ Ατένμπορο στο Instagram κατακτώντας ένα εκατομμύριο followers στο γρηγορότερο χρόνο.

Ο πρώην πρωταγωνιστής του Χάρι Πότερ φωτογραφήθηκε με τη νεογέννητη κόρη του, την περασμένη Τετάρτη, και η πρώτη του ανάρτηση άγγιξε τους ένα εκατομμύριο followers μόλις 241 λεπτά αργότερα, ήτοι 43 λεπτά ταχύτερα από τον Ατένμπορο.

Ο 32χρονος ηθοποιός, που έγινε φέτος πατέρας για πρώτη φορά, επέλεξε για εικόνα προφίλ μια παλαιότερη φωτογραφία του με την Μάγκι Σμιθ -που υποδυόταν την Minerva McGonagall στις ταινίες Χάρι Πότερ- να τον φιλά στο μάγουλο.

«Γεια σου Instagram... άργησα μόλις δέκα χρόνια αλλά είμαι εδώ. Ο Γκριντ στο Gram [σ.σ. Instagram]! Εδώ για να σας συστήσω την Wednesday G. Grint. Μείνετε ασφαλείς, Ρούπερτ», έγραψε στο μήνυμά του.

Ο Ρούπερτ Γκριντ έγινε διάσημος παγκοσμίως μέσα από τη συμμετοχή του στις οκτώ ταινίες Χάρι Πότερ, που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2011, στις οποίες έπαιζε τον Ron Weasley. Το κινηματογραφικό franchise κατέχει διάφορα ρεκόρ Γκίνες, ενώ το τελευταίο βιβλίο «Harry Potter and the Deathly Hallows», είναι το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας με τις περισσότερες πωλήσεις μέσα σε 24 ώρες.

Το ρεκόρ του ενός εκατομμυρίου followers στον ταχύτερο χρόνο κατείχε μέχρι σήμερα ο Ντέιβιντ Ατένμπορο που έφτασε σε επταψήφιο αριθμό σε τέσσερις ώρες και 44 λεπτά, σύμφωνα με το Guinness World Records. Ωστόσο από τις 31 Οκτωβρίου δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση και στο bio αναφέρεται πως «ο λογαριασμός δεν είναι πλέον ενεργός».

Πριν από αυτόν, το ρεκόρ κατείχε η Τζένιφερ Άνιστον, που έκανε λογαριασμό στο Instagram στις 15 Οκτωβρίου 2019 και έφτασε τους ένα εκατομμύριο ακολούθους σε πέντε ώρες και 16 λεπτά.