Ο Τζόνι Ντεπ έκανε TikTok και ήδη μετρά 4,2 εκατομμύρια followers: «Σας ευχαριστώ»

Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε o 58χρονος ηθοποιός στον λογαριασμό του
Τετ, 08/06/2022 - 00:49

Ο Τζόνι Ντεπ είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στον κόσμο του θεάματος, μετά την νίκη στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, και φαίνεται πως αποφάσισε να ξεκινήσει από το TikTok. 

Ο 58χρονος ηθοποιός δημιούργησε λογαριασμό στο TikTok όπου δηλώνει μεταξύ άλλων «Occasional Thespian» [περιστασιακά ηθοποιός] και ήδη μετρά 4,2 εκατομμύρια followers.

Στην πρώτη ανάρτηση δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορα αποσπάσματα από τη δίκη, την περιοδεία του και τη στήριξη του κόσμου ενώ ευχαρίστησε τους «πολύτιμους, πιστούς και ακλόνητος» φανς που στάθηκαν δίπλα του.

«Έχουμε πάει παντού μαζί, τα έχουμε δει όλα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Μαζί κάναμε το σωστό, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, όλοι μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά. Είστε, όπως πάντα, οι εργοδότες μου και για άλλη μια φορά απογοητεύομαι που δεν μπορώ να πω ευχαριστώ με κάποιον τρόπο, παρά μόνο λέγοντας... ευχαριστώ. Λοιπόν, σας ευχαριστώ. Έχετε την αγάπη και τον σεβασμό μου. Τζόνι Ντεπ», έγραψε.

Την 1η Ιουνίου του 2022, οι επτά ένορκοι, αφού συνεδρίασαν επί 13 ώρες, δικαίωσαν τον Τζόνι Ντεπ σε τρία από τα σημεία της αγωγής του και του επιδίκασαν συνολικά το ποσό των 15 εκατ. δολαρίων, αν και το δικαστήριο του Φέρφαξ μείωσε το ποσό στα 10.4 εκατομμύρια.

Λίγο πριν αλλά και μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο Τζόνι Ντεπ συμμετείχε σε μια σειρά από συναυλίες του Βρετανού μουσικού Τζεφ Μπεκ, στη Μεγάλη Βρετανία.