Η ζωή μας πριν και μετά τον κορωνοϊό μέσα από χιουμοριστικά σκίτσα

Μια ταλαντούχα illustrator συγκρίνει τη ζωή μας πριν και μετά τον κορωνοϊό και τα σκίτσα της έγιναν viral
Τρί, 02/02/2021 - 16:24

Η Ιρίνα Μπλοκ είναι μια ταλαντούχα designer που μένει στο Σαν Φρανσίσκο. Η ίδια, επηρεασμένη ψυχολογικά από την αναγκαστική καραντίνα και την πανδημία του κορωνοϊόύ (η οποία επηρέασε και τη δουλειά της, όπως αναφέρει) βρήκε διέξοδο σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα, στα σκίτσα.

Δημιούργησε λοιπόν μια σειρά από χιουμοριστικά illustrations, στα οποία συγκρίνει τη ζωή πριν και μετά τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο Bored Panda αναφέρει ότι, στόχος της είναι να κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν και να ξεχαστούν κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η ίδια πρόσθεσε «Από την αρχή της πανδημίας του COVID-19 τον Απρίλιο, προσπαθώ να αντιμετωπίσω το stress με τη ζωγραφική και μοιράζομαι τα σκίτσα μου με τον κόσμο. Η σειρά με τα σκίτσα μου έχει τίτλο “Covid Life”.

 

Είναι πραγματικά σουραλιστικό το πόσο ο κορωνοϊός έχει αλλάξει κάθε πτυχή της ζωής μας, πιο γρήγορα από όσο κανείς θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Επηρέασε τα πάντα, από τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ, τα ραντεβού, τη δουλειά και το παιχνίδια και ακόμα το τέλος της πανδημίας δεν φαίνεται να είναι κοντά. Όσο ζούμε τη “νέα κανονικότητα”, αναπολούμε την προηγούμενη ζωή μας, σχεδόν καθημερινά, και σκεφτόμαστε πράγματα, που θεωρούσαμε δεδομένα».

 

Τα σκίτσα της πάντως έχουν φοβερή απήχηση στα social media, αν κρίνει κανείς από τους followers στον λογαριασμό της και τα like σε κάθε δημοσίευσή της.

Πηγή: bovary.gr