Οι τάσεις στα κοσμήματα που κυριαρχούν στο Instagram για το φετινό καλοκαίρι

Λεπτές αλυσίδες, layering, κοσμήματα με κοχύλια και άλλα trends που κυριαρχούν στο Instagram αυτήν τη στιγμή.
Τετ, 10/06/2020 - 00:56
anklets

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ στιλιστικής έμπνευσης - από τις πασαρέλες, μέχρι το street style- το Instagram βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, όσον αφορά τα ανερχόμενα trends στον κόσμο της μόδας.

Η social media πλατφόρμα είναι ιδανική για να ανακαλύψει κανείς τάσεις και ενδιαφέροντα looks, ειδικά όταν αυτά περιλαμβάνουν ιδιαίτερα αξεσουάρ και συνδυασμούς.

Ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι διαφορετικά σκουλαρίκια μπορούν να τραβήξουν την προσοχή και να αποτελέσουν τη βάση για ένα κομψό outfit, ανεξάρτητα με το προσωπικό στυλ του καθενός.

 

Layering

Το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τα trends που κυριαρχούν αυτή τη στιγμή στο instagram, το layering στα κολιέ, τα κοσμήματα με κοχύλια, αλλά και οι εκκεντρικοί κρίκοι βρίσκονται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς επιλογές.

Επιπλέον, κοσμήματα σε διαφορετικά χρώματα, γράμματα και κρεμαστά που θυμίζουν κάτι από '90s φαίνεται να επιστρέφουν και να παίρνουν τη θέση τους δίπλα σε minimal αλυσίδες ή βραχιόλια.

 

Ιδιαίτεροι κρίκοι

Ενδεχομένως να έχετε ήδη ένα ζευγάρι απλούς κρίκους που να φοράτε συνεχώς, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερα, πιο εκκεντρικά σχέδια.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή τρεις κρίκους μαζί σε κάθε αυτί.

Το layering στα κολιέ δεν είναι ακριβώς νέο trend, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι έχει να κάνει με το πώς συνδυάζονται τα πολλά κολιέ μαζί.

Ένα απλό T-shirt και ένα ψηλόμεσο τζιν ή ένα slip φόρεμα μπορούν να γίνουν οι ιδανικές βάσεις για απλά, αλλά cool outfits.

Ενδεχομένως να έχετε ήδη ένα ζευγάρι απλούς κρίκους που να φοράτε συνεχώς, ωστόσο, το φετινό καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από μεγαλύτερα, πιο εκκεντρικά σχέδια.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδυάσετε δύο ή τρεις κρίκους μαζί σε κάθε αυτί, σε διαφορετικά ή oversized στυλ.

 

Anklets

Με τον ερχομό του καλοκαιρινού και τον ανοιχτών παπουτσιών, τα anklets μπορούν να βρεθούν και πάλι ανάμεσα στα καθημερινά μας αξεσουάρ. Είτε μία λεπτή αλυσίδα, είτε με χάντρες ή με κοχύλια, τα anklets θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τα chokers του 2020, για μία διαφορετική νότα στα καλοκαιρινά looks, με μία δόση από '90s.

 

Κοσμήματα με κοχύλια

Τα κοσμήματα με κοχύλια βρέθηκαν ανάμεσα στα αγαπημένα όλων το περασμένο καλοκαίρι και απ' ό,τι φαίνεται συνεχίζουν και φέτος.

Οι επιλογές είναι πολλές: από διακριτικά σκουλαρίκια, μέχρι κολιέ, κρεμαστά, βραχιόλια και anklets. Το συγκεκριμένο στυλ μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε outfit, από casual, μέχρι στην παραλία.

 

Διαφορετικά σκουλαρίκια

Τα εκκεντρικά, διαφορετικά σκουλαρίκια σε κάθε αυτί είναι ένας ιδανικός τρόπος για να συμπληρωθεί ένα κομψό outfit, χωρίς να μοιάζει υπερβολικό. Το trend αυτό δίνει τη δυνατότητα για διάφορους πειραματισμούς – όπως ένα μακρύ σκουλαρίκι και ένα μικροσκοπικό, ή ένα σκουλαρίκι με κοχύλι και ένα χρωματιστό κρεμαστό.

 

Πηγή: www.lifo.gr