Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με 5 top γυναικεία κουρέματα

Δεν πρέπει τον ερχομό του καλοκαιριού να υποδεχθούμε με ένα ιδιαίτερο χτένισμα που να ταιριάζει στο κλίμα απόλαυσης που κυριαρχεί;
Δευ, 03/06/2019 - 17:34
γυναίκα, μαύρο καπέλο, παραλία

Το καλοκαίρι μόλις μπήκε οριστικά και η ξενοιασιά ξαναγύρισε! Τα μπάνια στην θάλασσα, τα δροσερά παγωτά, τα ξεχωριστά ταξίδια και η διασκέδαση μπαίνουν ξανά στο πρόγραμμα μετά από μία κουραστική χρονιά. Δεν πρέπει όμως τον ερχομό του καλοκαιριού να υποδεχθούμε με ένα ιδιαίτερο χτένισμα που να ταιριάζει στο κλίμα απόλαυσης που κυριαρχεί; Παρακάτω θα βρείτε τα 5 top χτενίσματα που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσετε για να καλωσορίσετε το πολυαγαπημένο μας καλοκαίρι.

1. Καρέ μαλλί με αφέλειες

Σχετική εικόνα

Το καρέ μαλλί πάντα θα είναι στην μόδα δίνοντας φρεσκάδα και κομψότητα στα γυναικεία πρόσωπα. Σε συνδυασμό λοιπόν με τις λατρεμένες αφέλειες δίνουμε έναν αέρα μυστηρίου και πολλές υποσχέσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Εύκολο καθημερινό κούρεμα για την παραλία και ταιριαστό σε κάθε πρόσωπο, τονίζοντας όλα τα χαρακτηριστικά και την ομορφιά, στεγνώνει υπέροχα κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και αναδεικνύει την ξεχωριστή μας προσωπικότητα.

2. Ίσιο μακρύ

Σχετική εικόνα

Ένα ίσιο μακρύ κούρεμα με ανάλαφρες μπούκλες είναι ότι πρέπει για το ανέμελο στιλ της παραλίας και είναι συνυφασμένο απόλυτα με το αέρινο φόρεμα, τις σαγιονάρες και το μπικίνι. Είναι εύκολο και δείχνει υπέροχο μετά από ένα δροσερό μπάνιο στην θάλασσα. Επιπλέον ταιριάζει σε όλα τα μαλλιά: κοντά, μακριά, μεσαία, αυτό το κούρεμα μπορεί να σταθεί πάντα και παντού, ειδικά το καλοκαίρι.

3. Φιλαριστό

Αποτέλεσμα εικόνας για φιλαριστο

Χαλαρό και ταυτόχρονα αυστηρό, ευδιάκριτο και ταυτόχρονα διακριτικό, το φιλαριστό μαλλί είναι εύκολο, γρήγορο, δείχνει ίσως απλό μπροστά σε άλλα κουρέματα αλλά είναι τελικά ιδιαίτερο και αναδίδει έναν αέρα φρεσκάδας και δημιουργίας. Ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, σε όλα τα πρόσωπα και δείχνει απίστευτα εντυπωσιακό όταν είναι βρεγμένο κάτω από τις ακτίνες του ήλιου. Επίσης δίνει μία ξεχωριστή δυνατότητα που δεν την επιτρέπουν όλα τα κουρέματα: μπορούμε να βάλουμε την χωρίστρα μας όπου θέλουμε, στο φιλαριστό μαλλί ταιριάζει παντού.

4. Αγορέ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγορε

Απίστευτα βολικό, δεν μπλέκεται στο νερό ούτε θέλει ώρες για να το σουλουπώσουμε, δεν χρειάζεται να σκαρφιστούμε περίπλοκα χτενίσματα, είναι ένα και μοναδικό. Το αγορέ κούρεμα δείχνει τις δύο πλευρές τις γυναίκας: την τολμηρή και αποφασιστική της πλευρά αλλά και την ευαίσθητη και θηλυκή της πλευρά. Μπορούμε να κάνουμε όσες παρεμβολές θέλουμε: να προσθέσουμε μία φράντζα, αφέλειες ή να τα αφήσουμε ελεύθερα να πάρουν όποιο σχήμα τους ταιριάζει. Και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι πιο τολμηρές από ποτέ.

5. Ασύμμετρο

Σχετική εικόνα

Ως γνωστόν, φέτος ήταν αρκετά στην μόδα τα ασύμμετρα κουρέματα, αλλά είναι ακόμη μία πολύ καλή επιλογή για τον ερχομό του καλοκαιριού! Το ωραίο με αυτά τα κουρέματα είναι ότι ξεφεύγουν από τα κλασσικά και τα συνηθισμένα, αφήνουν τους περιορισμούς και εναρμονίζονται απόλυτα με την προσωπικότητα μας. Όπως λέει κι η λέξη είναι ασύμμετρα και μας αφήνουν να κάνουμε ότι θέλουμε στα μαλλιά μας, αρκεί να υπάρχει μία αρμονία. Ειδικά αν συνδυάσετε αυτό το κούρεμα με ανταύγειες θα κορυφωθεί! Και το καλοκαίρι διψάει για πρωτοτυπία και ανεμελιά.

Λοιπόν, ποιο κούρεμα εσύ θα επιλέξεις για να καλωσορίσεις το καλοκαίρι; Ποιον αέρα θα αποπνέει το καινούριο σου κούρεμα στην παραλία;

Αγγελική Τ.