Έφυγε από τη ζωή ο «πατέρας» της Serenata

Τετ, 11/12/2019 - 19:04

Μια σημαντική απώλεια μετρά η εγχώρια βιομηχανία τροφίμων καθώς χθες έφυγε από την ζωή ο Άγγελος  Ντάβος, ιδρυτής του ομίλου Bingo, που το 1970 από την βιοτεχνία του στην Κυψέλη «άνοιξε» την αγορά της γκοφρέτας στη χώρα.

Στο χαρτοφυλάκιο των δημιουργιών του περιλαμβάνονται ισχυρά, έως και σήμερα, brands όπως Serenata, Κουκουρούκου, Melo, Amaretti και Chipita.

 

Οι εργαζόμενοι και το Δ.Σ. της εταιρείας TOTTIS BINGO, σε ανακοίνωσή τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Αγγέλου (Ευαγγέλου) Ντάβου, ιδρυτή της εταιρείας BINGO που σήμερα αποτελεί μέλος των επιχειρήσεων Τόττη.

Ο Άγγελος Ντάβος υπήρξε πρωτοπόρος επιχειρηματίας για την εποχή του, οραματιστής και δημιουργός προϊόντων με υψηλά πρότυπα και διαχρονική πορεία. Σε βάθος χρόνου, ο Ευάγγελος Ντάβος, διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Τροφίμων και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαφημιζομένων

Η  εξόδιος ακολουθία του Άγγελου Ντάβου θα τελεστεί αύριο Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη.

naftemporiki.gr