Τεράστιες «φούσκες» για υπαίθρια γιόγκα στο Τορόντο - Λύση στην διασπορά του κορωνοϊού

Ατομικοί θόλοι ύψους δύο μέτρων για τους λάτρεις της υπαίθριας γιόγκα
Τετ, 24/06/2020 - 15:16
yoga-fouska-tholos-toronto

Τα μαθήματα γιόγκα σε εξωτερικό χώρο και με τις οδηγίες της κοινωνικής απόστασης λόγω κορωνοϊού πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω, μέσα στις τεράστιες φούσκες στο Τορόντο.

Το Lmnts Outdoor Studio διοργανώνει μαθήματα γιόγκα και γυμναστικής στο Hotel X έως τις 31 Ιουλίου με τις πρωτοποριακές φούσκες για γιόγκα να έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η εταιρεία συνεργάζεται με έξι τοπικά στούντιο και τους εκπαιδευτές τους, καθώς και ειδικούς καλεσμένους για να προσφέρουν ποικιλία μαθημάτων.

«Βρήκαμε έναν πολύ καινοτόμο τρόπο για να εξασκούμε ασφαλή γιόγκα και γυμναστική μέσα σε ένα ατομικό θόλο», δήλωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Lmnts Steve Georgive. «Στην πραγματικότητα έχετε λιγότερη αλληλεπίδραση από ό, τι στο πάρκο ή σε ένα κανονικό στούντιο» πρόσθεσε.

Ο τρόπος λειτουργίας του προγράμματος περιλαμβάνει 50 εξωτερικούς ιδιωτικούς, καθαρούς θόλοι, οι οποίοι θα ρυθμιστούν ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν γυμναστική διατηρώντας παράλληλα τη φυσική απόσταση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Σε κάθε άτομο θα δοθεί ο δικός του θόλος, ύψους άνω των 2 μέτρων και πλάτους 3 μέτρων. Κάθε θόλος διαθέτει ενσωματωμένη θέρμανση.

Όλοι οι θόλοι καθαρίζονται και απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση για να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.

Οι χρήστες καλούνται να φέρουν το δικό τους στρώμα γιόγκα αν και η εταιρεία έχει φροντίσει και για την πώληση των ειδικών ματ για γιόγκα σε περίπτωση που κάποιος ξεχάσει το δικό του.

Παρέχονται επίσης προς πώληση μπουκάλια με νερό και μπάρες πρωτεΐνης.

Η Lmnts θα προσφέρει πέντε έως έξι μαθήματα την ημέρα όλη την εβδομάδα από τις 8 έως τις 10 μ.μ.

Για να απολαύσουν τα υπαίθρια μαθήματα γιόγκα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει πρώτα να εξασφαλίσουν μια κράτηση online.

 

Με πληροφορίες του CTV/CP24/lmntsoutdoorstudio