12 Ιουλίου οι εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Χίου

Πέμ, 27/06/2024 - 14:32

12 Ιουλίου θα προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν τη νέα διοίκησή τους τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Χίου.

Όπως ανέφερε στην "Αλήθεια" η απερχόμενη Πρόεδρος Βικτωρία Αμπαζή, οι εκλογές θα γίνουν στο επιμελητήριο 5 μ.μ. με 10 μ.μ. τη συγκεκριμένη ημέρα με την ίδια να καλεί τα μέλη σε συμμετοχή, ενώ προέτρεψε και συναδέλφους της να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τα ασχοληθούν με τη διοίκηση του εμπορικού συλλόγου.

Υποψηφιότητα μπορούν να θέσουν εκείνοι που έχουν εγγραφεί στο σύλλογο τουλάχιστον ένα χρόνο και δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει και είναι μέλη τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα.

Η κα Αμπαζή προέτρεψε τη νέα διοίκηση -όποια κι αν είναι αυτή- να έχει αγωνιστική διάθεση, να διεκδικεί τα δικαιώματα των εμπόρων και να πορεύεται σαν μια γροθιά, όπως είπε χαρακτηριστικά, επιδιώκοντας ομοφωνία στις αποφάσεις της.

 

Σχετικά Άρθρα