Από τις 8 Νοεμβρίου παραδόσεις μαστίχας

Από 4 αυξάνονται σε 6 οι χρωματοδιαλογείς για την επίσπευση της διαδικασίας
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 02/11/2021 - 15:33

Δύο ακόμα χρωματοδιαλογείς προστέθηκαν στους 4 υπάρχοντες στις εγκαταστάσεις της ΕΜΧ, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες παραλαβής της ποσότητας του μαστιχιού, που από τις 8 Νοεμβρίου θα αρχίσουν να προσκομίζουν οι παραγωγοί.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο «Αλήθεια» ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, Γιώργος Τούμπος, ήδη την πρώτη ημέρα των τηλεφωνικών ραντεβού κλείστηκαν 428 για το μήνα Νοέμβριο, που σημαίνει παράδοση 38 τόνων μαστίχας, με το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΜΧ, κυριολεκτικά να "σπάει" αφού δέχθηκε 16.052 κλήσεις, μέχρι να βρουν ανοιχτή γραμμή οι παραγωγοί και να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Κατά τον κύριο Τούμπο η Ένωση εξετάζει επίσης τη δυνατότητα διαδικτυακής εξυπηρέτησης των παραγωγών, κάνοντας τις απαιτούμενες προς αυτήν την κατεύθυνση ενέργειες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέχρι τώρα στη διαδικασία "καθαρισμού" του προϊόντος στις κοσκινίστρες έχουν κλειστεί 599 ραντεβού, με τον Πρόεδρο της ΕΜΧ να προσδοκά -από τα έως τώρα δεδομένα- ότι και φέτος το προϊόν που θα παραδοθεί θα κινηθεί τουλάχιστον στα ίδια με πέρσι επίπεδα.

se_mia_mera_428_rantevoy_antistoihoyn_se_peripoy_38.000_kg._mastihas

Σχετικά Άρθρα