Χίος, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Έπεσαν οι σοβάδες και ...η κίνηση στην Ευσ.Αργέντη

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ
Δείτε το Βίντεο
Παρ, 12/04/2019 - 14:42

Προβλήματα έχει δημιουργήσει στους επαγγελματίες της οδού Αργέντη το κλείσιμο τμήματος της οδού, μετά την πτώση σοβάδων το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι επαγγελματίες, μιλώντας την Αλήθεια TV, τόνισαν ότι η κίνηση στα καταστήματα τους έπεσε κατακόρυφα, καθώς ούτε πεζός δεν μπορεί να διασχίσει το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, συμπληρώνοντας παράλληλα ότι και ο ανεφοδιασμός των καταστημάτων τους γίνεται με δυσκολία.

«Το μόνο που ζητάμε είναι η γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος, διαφορετικά δεν μπορούμε να δουλέψουμε», ανέφεραν.

«Προέχει η ασφάλεια των πολιτών και για αυτό κλείσαμε τον δρόμο και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη προκειμένου να γίνουν όλες οι απαιτούμενες εργασίες», ανέφερε ο Μανώλης Βουρνούς, συμπληρώνοντας ότι ο  Δήμος Χίου, προσπαθεί να διευκολύνει την  επικοινωνία του ιδιοκτήτη με τον εφορεία Νεώτερων Μνημείων, προκειμένου άμεσα να δοθεί το πράσινο φως για να γίνουν οι πρώτες εργασίες.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Τετ, 23/10/2019 - 19:27

Η INTERAMERICAN φιλοξένησε, στις 18-20 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, την τριήμερη, 3η εντός του 2019 Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία. Συμμετείχαν στελέχη από τις εταιρείες μέλη της κοινοπραξίας: INTERAMERICAN (3 στελέχη), Achmea (2 στελέχη), Union, Caser, Covéa, Gothaer, Länsförsäkringar, Local Tapiola, Reale Group, ένας project manager από τη EURAPCO και προσκεκλημένοι ομιλητές εταιρειών εκτός κοινοπραξίας, από τις Kaser Permanente (Η.Π.Α.) και Kavo Kerr (Γερμανία). Η ελληνική εταιρεία επιλέγεται τακτικά ως έδρα για τις συναντήσεις εργασίας των εταιρειών μελών της EURAPCO ειδικότερα για τα θέματα Υγείας, προς επιβεβαίωση της διεθνούς αναγνώρισης της καινοτόμου ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της INTERAMERICAN στον τομέα.

 

Τους συνέδρους απασχόλησαν τα θέματα ολοκληρωμένης περίθαλψης με συνδυασμό ασφάλισης και υπηρεσιών, οι εξελίξεις στην οδοντιατρική και οι ευκαιρίες για τις εταιρείες να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους ασφαλισμένους. Συζητήθηκαν θέματα, επίσης, για τις στρατηγικές υγειονομικής περίθαλψης, τη μακροχρόνια φροντίδα και ακόμη, ο σχεδιασμός δραστηριοτήτων της EURAPCO για το επόμενο έτος. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γιώργος Βελιώτης, πρόεδρος του EURAPCO Health Group και γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, ξενάγησε τους συνέδρους στο Medifirst, το πρότυπο πολυιατρείο πρωτοβάθμιας φροντίδας της εταιρείας στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

 

Η EURAPCO αποτελεί κοινοπραξία μεγάλων ασφαλιστικών οργανισμών της Ευρώπης, συγκεκριμένα των: Achmea (Ολλανδία), Caser (Ισπανία), Covéa (Γαλλία), Gothaer (Γερμανία), Länsförsäkringar (Σουηδία), Local Tapiola (Φινλανδία), Swiss Mobiliar (Ελβετία) και Reale Group (Ιταλία). Οι εν λόγω εταιρείες, μαζί με τις θυγατρικές τους σε 20 χώρες συνολικά, ασφαλίζουν 43 εκατ. πελάτες και απασχολούν περίπου 63.000 εργαζομένους. Τα συνολικά ασφάλιστρα των εταιρειών της EURAPCO ανήλθαν το 2018 σε 54,6 δισ. ευρώ, ενώ τα υπό διαχείριση κεφάλαια είναι 332,5 δισ. ευρώ (στοιχεία 2018).

 

Η κοινοπραξία στοχεύει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών που παρέχονται στους ασφαλισμένους και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειρίας και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των εταιρειών μελών. Οι εταιρείες μέλη συμμετέχουν σε κοινά projects, με στόχο να βελτιώνουν τις υπηρεσίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στις εξελίξεις της ασφάλισης και των υπηρεσιών στους άξονες της διαχείρισης της μακροβιότητας, της πρόληψης, του ελέγχου του κόστους και της αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας στην Υγεία.