Χωρίς νερό τουρισμός δεν γίνεται

Κατηγορηματικός για την πορεία του τουρισμού στο νησί μας ο Κ. Μούνδος στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΤV.
Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Κυρ, 13/02/2022 - 20:08

Πολλά χρόνια στα κοινά ο Κώστας Μούδρος, τελευταία από το 2010 έως το 2014 Αντιδήμαρχος τουρισμού, νομίζει ότι για κείνον εδώ και μια δεκαετία έκλεισε ένας κύκλος, για να ακολουθήσει άλλος στον επιχειρηματικό τομέα και μάλιστα εκ του μηδενός στον τομέα του τουρισμού.

Ξεκίνησε δειλά και μπήκε δυναμικά, στήνοντας μια οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων και όχι μόνο, για να βρίσκεται σήμερα από την θέση του υπεύθυνου Δημοσίων σχέσεων στο Δ.Σ. του Ιδιωτικού Φορέα Τουρισμού στο νησί μας.

Με την ιδιότητα αυτή είναι καλεσμένος την Πέμπτη στις 7.00 και στις 11.00 μ.μ. του Γιάννη Τζούμα στην "Αλήθεια ΤV" στην εκπομπή «Αυτοπροσώπως».

Στην διάρκεια της ο Κ. Μούνδρος, με συσσωρευμένη ωριμότητα και μετρημένες κουβέντες, τοποθετεί σε σωστές και ορθολογικές βάσεις το τουριστικό ζήτημα στο νησί μας ξεκαθαρίζοντας.

Οι προοπτικές στον τομέα αυτό στην Χίο είναι τεράστιες.

Τα επόμενα χρόνια πρέπει να ετοιμαστούμε για μεγάλη άνθηση, που θα προσφέρει στην οικονομία, θα δώσει θέσεις εργασίας και θα αναπτύξει την περιοχή μας, χωρίς κατ’ ανάγκην να συνδέεται με τουριστικό προϊόν μόνο από την Τουρκία.

Όμως, πέρα από τη σωστή διαχείριση, πέρα από την δρομολόγηση ενός ημερόπλοιου στη γραμμή Λαύριο - Μεστά, μέτρα που θεωρεί απαραίτητα, για την τουριστική ανάπτυξη, εκτός από την επέκταση του Αεροδρομίου, επισημαίνει την πικρή και μοναδικά αλήθεια για τον κλάδο.

Δεν νοείται όχι ανάπτυξη του αλλά ύπαρξη τουρισμού σε έναν τόπο αν αυτός δεν διαθέτει ΝΕΡΟ. Τελεία και παύλα.

aytoprosopos_kostas_moyndros

moyndros kostas

Σχετικά Άρθρα