Χίος, Κυριακή 31 Μαΐου

Mε ραντεβού η εξυπηρέτηση στο Λιμενικό Ταμείο

Παρ, 22/05/2020 - 15:21

Μόνο μετά από ραντεβού, 9 το πρωί με 1 το μεσημέρι, θα γίνεται η εξυπηρέτηση των πολιτών στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, διευκρινίζοντας ότι ειδικά οι πληρωμές οφειλών θα γίνονται μέσω τραπέζης.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου σε μορφή pdf.

Συνημμένα αρχεία:

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 30/05/2020 - 18:52

Τα μέτρα επανεκκίνησης και στήριξης του τουριστικού κλάδου της Χίου και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του νησιού που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του Covid – 19, ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που είχε σήμερα ο Υπουργός Mετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με τους εκπροσώπους του Φορέα Τουρισμού Χίου και την Ένωση Ξενοδόχων  του νησιού. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε οι εκπρόσωποι των δύο φορέων παρουσίασαν στον κ. Μηταράκη τις προτάσεις τους για την ενίσχυση των προγραμμάτων τουρισμού που αφορούν στην Χίο, όπως μεταξύ άλλων είναι: το πρόγραμμα τουρισμός για όλους-voucher διακοπών, το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ, σε συνδυασμό με την πρόταση για επιδότηση των μεταφορών ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων, την μείωση του ΦΠΑ διαμονής, καθώς και την δωρεάν κατάρτιση και πιστοποίηση των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου έναντι της πανδημίας.