Χίος, Παρασκευή 3 Απριλίου

Με...δώρα γιορτάζει τα 24 χρόνια της η REVOIL

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 12/07/2019 - 14:51

24 χρόνια παρουσία στη Χίο γιορτάζει η REVOIL και θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη και τη στήριξη των Χιωτών, ξεκινά μεγάλους διαγωνισμούς και στα 12 πρατήριά της στο νησί.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον Γιάννη Θεοτοκά, εμπορικό διευθυντή της εταιρείας, κάθε πελάτης που θα βάζει από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019, 20 ευρώ βενζίνη, θα παίρνει ένα διπλό κουπόνι - λαχνό αριθμημένο.

Το ένα τμήμα θα το κρατάει ο ίδιος και το δεύτερο θα το ρίχνει στην ειδική κάλπη που υπάρχει και στα 12 πρατήρια της REVOIL.

Κάθε Δευτέρα μεσημέρι στο "Ράδιο Αλήθεια" θα πραγματοποιείται η κλήρωση των νικητών, με 3 από αυτούς να κερδίζουν 150 ευρώ για ψώνια από τα super market ΧΑΡΑ και 5 ακόμη δωρεάν καύσιμα 20 ευρώ στα πρατήρια της εταιρείας.

«Όσοι δεν είναι στους 8 νικητές της Δευτέρας θα μπαίνουν στις ξεχωριστές δίμηνες κληρώσεις για τα μεγάλα δώρα», ανέφερε ο κ. Θεοτοκάς, συμπληρώνοντας ότι 2 τυχεροί ανά 6 εβδομάδες θα κερδίζουν, μέχρι το τέλος της χρονιάς, καύσιμα αξίας 500 ευρώ ή ισόποσο πετρέλαιο θέρμανσης από τη REVOIL.

Η πρώτη κλήρωση, λόγω της αργίας της Αγίας Μαρκέλλας στις 22 Ιουλίου, θα γίνει την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στο διάστημα 12 με 1 μ.μ. στο "Ράδιο Αλήθεια".

Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Χίου
Πέμ, 02/04/2020 - 17:25

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου ενημερώνει ότι με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποκλειστικά οι επαγγελματίες που έχουν αναστείλει ή διακόψει τη λειτουργία της επιχείρησης με εντολή δημόσιας αρχής λόγω μέτρων για τον περιορισμό του Κορωναιού και με βάση τον ΚΑΔ τους, δικαιούνται τη μείωση μισθώματος των επαγγελματικών μισθώσεων κατά 40% για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο.

Σε περίπτωση που κάποιος επαγγελματίας έχει ήδη καταβάλει το  ενοίκιο του Μαρτίου στο σύνολο του (το 100% του ποσού), θα πρέπει να συμψηφιστεί με το ενοίκιο του μήνα Απριλίου, δηλαδή να καταβληθεί το 20% του ποσού.

Να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αφορά Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η μείωση είναι  υποχρεωτική και ο ιδιοκτήτης του μισθωμένου κτιρίου δε μπορεί να έχει ΚΑΜΙΑ αστική απαίτηση.

 

Για την Ο.Ε.Β.Ε. Χίου

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Παππάς Βασίλης                                                                                                                              Κριμιζής Μιχαήλ