Τρί, 13/09/2022 - 15:01

Οι λιχουδιές της Χίου τραβούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ΔΕΘ και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν σταματήσει να γευτούν τα λικέρ, τα ούζα μας και πολλά άλλα προϊόντα μας, όπως γλυκά κουταλιού, παστέλι, λουκούμι, μαστίχα.
Αυτό ανέφερε το πρωί από το Ράδιο - Αλήθεια ο σύμβουλος του επιμελητηρίου Χίου, Γιώργος Περρής, ο οποίος εκτιμά ότι μετά από δύο δύσκολα χρόνια, λόγω του κορωνοϊού, η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εισέρχεται σε μια νέα εποχή.
“Μόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο πέρασαν από την έκθεση 45.000 επισκέπτες”, τόνισε επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή του νησιού μας με περίπτερο στη διοργάνωση θα φέρει αποτελέσματα και συμφωνίες για τους συμμετέχοντες και συμβάλλει σημαντικά στην προβολή της Χίου και ως προορισμού για διακοπές.





































