Παρατάθηκε μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Χίου

Πέμ, 18/01/2018 - 14:12

Παράταση για τις 2 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 5 μ.μ. έλαβε ο διαγωνισμός του ΤΑΙΠΕΔ για την παραχώρηση σε ιδιώτη της μαρίνας της Χίου για 35 χρόνια.

Η διαδικασία της κατάθεσης προτάσεων έληγε σήμερα αλλά όπως έγινε και στην περίπτωση της μαρίνας του Αλίμου, πριν από δύο ημέρες, έτσι και τώρα δόθηκε παράταση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον.

Η μαρίνα της μαρίνας Χίου, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το ΤΑΙΠΕΔ, διαθέτει 200 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη μέχρι 30m μήκος και η χερσαία ζώνη της είναι 27.000m2.

Η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά την Α΄ φάση του διαγωνισμού που το ΤΑΙΠΕΔ προσκαλεί τους επενδυτές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για κάθε μία μαρίνα μέσα σε συγκεκριμένη χρονική προθεσμία. Οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές που θα πληρούν τα κριτήρια προεπιλογής, όπως περιγράφονται λεπτομερώς στις δύο προσκλήσεις, οι οποίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Ταμείου (www.hradf.com), θα προκριθούν και θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση.

Στη Β΄ φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας οι προεπιλεγέντες επενδυτές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια εικονική αίθουσα τεκμηρίωσης (Virtual Data Room - VDR), προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία της κάθε μαρίνας και στη συνέχεια θα κληθούν να υποβάλουν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές.

Σχετικά Άρθρα