Χίος, Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου

Παρουσίαση της Χίου ως τουριστικού προορισμού στην Κωνσταντινούπολη

Τρί, 28/01/2020 - 17:47

Στο Σισμανόγλειο Μέγαρο του Ελληνικού Προξενείου της Κωνσταντινούπολης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020, εκδήλωση παρουσίασης της Χίου ως τουριστικού προορισμού. 

Το Δήμο Χίου θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος  Τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Βεργίνας με απώτερο στόχο την πληρέστερη και αποτελεσματικότερη παρουσίαση της Χίου  σε κοινό, το οποίο δεν έχει ολοκληρωμένη εικόνα του νησιού μας, καθώς και την αύξηση των τουριστικών ροών από την  Τουρκία.

Την εκδήλωση που υποστηρίζει η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα παρακολουθήσουν τουριστικοί πράκτορες, φορείς του τουρισμού και δημοσιογράφοι της Κωνσταντινούπολης. Η Π.Ε. Χίου, δια του τμήματος Τουρισμού της, έχει εκπονήσει και την παρουσίαση που θα γίνει εκεί. 

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 20/02/2020 - 11:20

Eπιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες της Χίου ενημερώθηκαν χθες στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΕΛΑΝΕΤ, στο Ξενοδοχείο Grecian Castle, για δύο προγράμματα του ΕΣΠΑ Β. Αιγαίου που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χρηματοδοτικά εργαλεία για την υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων.

Ειδικότερα ενημερώθηκαν για τα προγράμματα  ενίσχυσης της ίδρυσης μικρών και πολύ μικρών καινοτόμων επιχειρήσεων, με προτεραιότητα στους τομείς στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης καθώς και ενίσχυσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για την αξιοποίηση πατεντών, καινοτομιών και νέων παραγωγικών/επιχειρηματικών ιδεών για τη βελτίωση της παραγωγικής τους δραστηριότητας ή/και την ανάπτυξη νέων προϊόντων

    "Χρειαζόμαστε κάθε επενδυτική προσπάθεια ώστε να «κινηθεί» η αγορά και να βελτιωθεί το οικονομικό κλίμα σε τοπικό επίπεδο, που είναι άλλωστε το ζητούμενό μας", αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Επιμελητήριο Χίου.