Πληρωμές πλέον στην ΔΕΥΑΧ... εξ' αποστάσεως

Δείτε το Βίντεο
Τετ, 30/03/2016 - 15:35

Εκσυγχρονίζεται η ΔΕΥΑ Χίου και παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και με άλλους τρόπους, πέρα από τον συνήθη, προσερχόμενοι δηλαδή στα ταμεία της.

Οι νέοι λογαριασμοί που θα έρθουν στα χέρα μας θα περιλαμβάνουν δύο κωδικούς, εκείνον του πελάτη και εκείνον της πληρωμής (στα πρότυπα αυτών της ΔΕΗ), οπότε η εξόφλησή τους θα μπορεί να γίνεται με πάγια εντολή μέσω οποιασδήποτε τράπεζας, μέσω internet banking, phone banking και στις διευθύνσεις www.easypay.gr και www.livepay.gr με χρήση πιστωτικών καρτών.

Το έργο για τον εκσυγχρονισμό των λογαριασμών κόστισε 30.000 ευρώ και προσεχώς, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης, Απόστολο Τζιώτη, θα παρέχονται περισσότερες πληροφορίες που αφορούν και τις καταναλώσεις.

“Θα εξυπηρετηθούν ειδικά οι καταναλωτές που μένουν εκτός Χίου, οι οποίοι θα μπορούν να ρυθμίσουν τις πληρωμές τους στη ΔΕΥΑΧ, ενώ όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο θα έχουν και τη δυνατότητα  παροχής δόσεων - μέχρι 12, που δίνονται μέσω των τραπεζών”, ανέφερε ο κ. Τζιώτης, που παρουσίασε και το επόμενο σχέδιό τους. Όπως είπε, σταδιακά -εφ’ όσον το επιθυμούν οι δημότες- θα λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους μέσω e-mail.

“100.000 ευρώ το χρόνο δαπανάμε μόνο για τη διανομή των λογαριασμών”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιώτης λέγοντας ότι όποια εξοικονόμηση μπορεί να γίνει από τη ΔΕΥΑΧ, θα επιστρέψει στους ίδιους τους καταναλωτές. 

 

Απόστολος Τζιώτης – Πρόεδρος ΔΕΥΑΧ - Πληρωμή των λογαριασμών της ΔΕΥΑΧ… εξ’ αποστάσεως

Σχετικά Άρθρα