Χίος, Δευτέρα 20 Μαΐου

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαρτίου

Πέμ, 22/02/2018 - 17:36
συντάξεις

Από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 02 Μαρτίου, αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις του Μαρτίου του 2018.

Αναλυτικά οι συντάξεις θα πληρωθούν ως εξής:

-Το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα Ταμεία του υπουργείου Εργασίας θα καταβάλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.

-Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.

-Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 19/05/2019 - 17:47

Ητανε στραβό το κλήμα, το τρώει και η παροιμιώδης ελληνική γραφειοκρατία.

Εχουμε δηλαδή την υποτίμηση της λίρας, που δυσκολεύει την έξοδο των τούρκων τουριστών στα νησιά μας, έχουμε και τα δικά μας εμπόδια, που συμπληρώνουν την απογοητευτική εικόνα της φετινής τουριστικής περιόδου.

Αυτό επισημαίνει ο ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος Ρόναλτ Αρθρουρ, περιμένοντας τους αρμόδιους φορείς στο νησί να δράσουν το ταχύτερο.

Αυτό που επισημαίνει είναι ότι ενώ από τις Βρυξέλλες από την 1η Μαϊου έχει εγκριθεί η λεγόμενη βίζα – πόρτας για τα νησιά μας, πράγμα που σημαίνει ότι οι τούρκοι τουρίστες παίρνουν την βίζα τους στο ελληνικό Τελωνείο, κατά την είσοδο τους γλυτώνοντας από έξοδα και ταλαιπωρία, εμείς δεν έχουμε από τότε μέχρι σήμερα ενεργοποιήσει την όλη διαδικασία.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς δεν μιλάει, τονίζει ο Ρόναλτ Αρθρουρ. Εγώ ρώτησα και μου είπαν δεν είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε προσωπικό. Με το φτωχό μου το μυαλό ρωτάω, όταν έρχονται μετανάστες – πρόσφυγες τρέχουν και τους παραλαμβάνουν δέκα Αστυνομικοί.

Δεν μπορούν οι μισοί απ’ αυτούς να υπάρχουν στο Τελωνείο να ενεργοποιηθεί η βίζα στην πόρτα στο νησί μας;

Περιμένουμε από κάθε αρμόδιο να δώσει απάντηση.