Την επόμενη εβδομάδα τα πρώτα δρομολόγια από τον Τσεσμέ

Δείτε το ΒίντεοΑκούστε το ηχιτικό
Δευ, 14/02/2022 - 12:05
Ηχητικό απόσπασμα: 

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επανεκκινήσουν τα δρομολόγια από τον Τσεσμέ στη Χίο, από την εταιρεία τουρκικών συμφερόντων, ανέφερε σήμερα από το Ράδιο "Αλήθεια" ο Κώστας Μούνδρος από τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού Χίου.

Σύμφωνα με τον κο Μούνδρο το επόμενο 20ήμερο με μήνα θα ξεκινήσουν δρομολόγια και οι άλλες δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην γραμμή.

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι οι εργασίες, από το Λιμενικό Ταμείο, στην αίθουσα επιβατών εξωτερικού προκειμένου να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι συναρμόδιες υπηρεσίες, δηλ. το Τελωνείο, η Αστυνομία, αλλά και το Λιμενικό που όπως είπε ο κος Μούνδρος, επικαλούμενος την πληροφόρηση που έχει, με τη συνδρομή της Περιφέρειας θα πρέπει εκτός των ήδη γνωστών από τα προηγούμενα χρόνια, να μεριμνήσουν για τα όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω κορωνοϊού.

Από τα ισχύοντα -είπε- θα επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμένους, ή σε έχοντες rapid test 24ωρου ή PCR 72 ωρών.

Ο ίδιος εκτιμά ότι θα υπάρχει ενδιαφέρον από Τούρκους επισκέπτες, μεσαίων και ανώτερων οικονομικών εισοδημάτων, που δεν έχουν πληγεί σημαντικά από την οικονομική κρίση που στην χώρα τους. Το μέχρι τώρα καταγεγραμμένο ενδιαφέρον -όσον αφορά κρατήσεις σε δωμάτια- είναι για την καλοκαιρινή περίοδο.

me_eyropaiko_psifiako_pistopoiitiko_covid_19_to_taxidi_stin_toyrkia

Σχετικά Άρθρα