Χίος, Τρίτη 23 Απριλίου

Ο "Κοραής" της Αμερικής για το θάνατο του Αντ. Χαροκόπου

Τρί, 15/01/2019 - 11:18
Ψήφισμα του Παγχιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης «Ο ΚΟΡΑΗΣ» για θάνατο Αντ. Χαροκόπου

Τη θλίψη του για το θάνατο του επί 18 χρόνια Προέδρου της αδελφότητας Αττικοβοιωτίας "Κοραής", Αντώνη Χαροκόπου, εκφράζει με ψήφισμά του ο ομότιτλος Σύλλογος Χιωτών της νέας Υόρκης, κάνοντας μάλιστα στη μνήμη του μία σεβαστή δωρεά στο Γηροκομείο Χίου, 250 χιλιάδων ευρώ. Στο ψήφισμά του αναφέρει:

«Στο θλιβερό άκουσμα του θανάτου του πολυσέβαστου  καθηγητή φιλόλογου, επίτ. Επιθεωρητή Μ.Ε. και επί 18 συνεχή έτη Προέδρου της αδελφής Χιακής Αδελφότητος Αττικοβοιωτίας «Ο ΚΟΡΑΗΣ», κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ,

το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγχιακού Συλλόγου Νέας Υόρκης «Ο ΚΟΡΑΗΣ» συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφραστούν τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Συλλόγου εις την οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς του εκλιπόντος καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Χιακής Αδελφότητος Αττικοβοιωτίας «Ο ΚΟΡΑΗΣ».

Αντί στεφάνου να κατατεθεί το ποσό των 250.00 ευρώ υπέρ του Γηροκομείου Χίου.

Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον χιακό Τύπο.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματεύς»

Σχετικά Άρθρα

Σάβ, 13/04/2019 - 21:47
pantelis_gatanas_2

Ο Παντελής Γατανάς είναι ένας νέος μετανάστης της οικονομικής κρίσης, όταν οικογενειακώς μετακόμισε στην Αμερική για βιοποριστικούς λόγους μαζί με την οικογένεια του.

Αυτό έγινε πριν 5 χρόνια. Στο διάστημα αυτό όχι μόνο βρήκε τον βηματισμό του, αλλά διαπρέπει και μάλιστα σε πολλούς τομείς.

Κατ’ αρχήν εργάζεται μαζί με τον πατέρα του το πρωϊ στην οικοδομή, το απόγευμα παρακολουθεί την σχολή του και τα βράδια… ξεκουράζεται παίζοντας με την κιθάρα του και τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία, είτε δικές του συνθέσεις, είτε επιτυχίες άλλων τραγουδοποιών.

Τον… ανακάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη και τον παρουσίασε με μεγάλη τρυφερότητα, αγάπη για την ομογένεια και τις επιτυχίες της, στην επίσης επιτυχημένη εκπομπή του STAR «Αλήθειες με την Ζήνα». 

synenteyxi_panteli_gatana_alitheies_me_ti_zinavioli_dimitris_tsivgoylis