Χίος, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ»ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» «άνοιξε» την παρέλαση από τους Συλλόγους στο Χαϊδάρι, την Δευτέρα 25η Μαρτίου 2019.

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 26/03/2019 - 18:46

Ο Σύλλογος ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ", τίμησε και φέτος την επετειακή Γιορτή της 25ης Μαρτίου,στις εκδηλώσεις του Δήμου Χαϊδαρίου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Μπρη-Παπαμακαρίου,κατέθεσε στεφάνι,στην Πλατεία Ηρώων στο Χαϊδάρι, αποτίοντας φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες του 21.

 Μέλη της χορευτικής ομάδας του Συλλόγου, ντυμένα με τις Πυργούσικες παραδοσιακές φορεσιές, παρήλασαν με το Λάβαρο και απέσπασαν τα χειροκροτήματα του κόσμου στο πέρασμά τους.

Toυς ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία!!!

 
 
 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 03/12/2019 - 06:58

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ», σε συνεργασία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και το ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, διοργανώνουν  ΜΟΥΣΙΚΟΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, αφιερωμένη, στον πάντα επίκαιρο με Χιώτικες ρίζες σατυρικό ποιητή, ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΟΥΡΗ, 100 χρόνια από τον θάνατο του.

Μετά τους χαιρετισμούς,της Προέδρου Μαρίας Μπρη Παπαμακαρίου, του Δημάρχου Ευάγγελου Ντηνιακού και του Κώστα Καρούσου, (πρόεδρος ΕΕΛ) θα ακολουθήσει απαγγελία ποιημάτων του Ποιητή ,από τον Πυργούση Γιάννη Τσική (ηθοποιός) και τον Σπύρο Αυλωνίτη (λογοτέχνης-ποιητής).

Μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου σατυρικού ποιητή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΥΡΗ, θα αποδοθούν από τον μουσικοσυνθέτη Στέφανο Γεωργιάδη (τραγούδι-κιθάρα)και τον Ανδρέα Δρογκίτη (φυσαρμόνικα) .

Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου,την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ.

Είσοδος Ελεύθερη.