Προς όλους τους Χιώτες όπου Γης

Σάβ, 16/01/2021 - 19:57

Αγαπητοί συμπατριώτες Χιώτες όπου κι' αν είστε, ιδίως αν βρίσκεστε μακριά από το αγαπημένο νησί μας, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ, ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ. 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821, μεταξύ πολλών άλλων δράσεων επιθυμεί να δημιουργήσει για παρουσίαση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, μια σειρά από κάποια video στα οποία να παρουσιάζεται η ζωή (παλαιότερη και σημερινή) του απλού ανώνυμου Χιώτη, ιδίως αν βρίσκεται πολύ μακριά από το Νησί.

Για τούτο θα ήταν πολύ ευχάριστο και θα ενδυνάμωνε την περηφάνια και την αυτοπεποίθηση του Χιώτη, να φτιάχνατε εσείς ένα μικρό video με τα μέλη της οικογένειάς σας, καταγράφοντας γεγονότα από τη ζωή σας, τους προγόνους σας, το χωριό καταγωγής σας, τις επαγγελματικές σας ασχολίες, τις σκέψεις σας, τους χαιρετισμούς σας σε φίλους και γνωστους, τις ευχές και τις προσδοκίες σας για το μέλλον, αλλά και ό, τι άλλο επιθυμείτε. Μπορείτε να φτιάξετε video και ως κοινότητα, όταν μαζεύεστε στην ενορία για κάποια εκδήλωση. 

Θερμή παράκληση να ενημερώσετε για τούτο το προσκλητήριο φίλους και γνωστούς. Θέλουμε πολλά video. Από όλα τα μέρη της Γης. Για τούτο στείλετε, σας παρακαλώ, τούτο το κείμενο παντού. Τούτο πρέπει να κάνουν και οι ντόπιοι συμπατριώτες. Να το στείλετε παντού. 

Να το λάβουν και οι ναυτικοί μας.

Τα video ενωποιημένα σε ομάδες, θα τα δώσουμε στα τοπικά ΜΜΕ και θα τα αναρτήσουμε και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Τα video σας θα τα στέλνετε στο email: (chioscity21@gmail.com).

Παρά τις τόσες δυσκολίες πρέπει νάμαστε αισιόδοξοι, δυνατοί και να εορτάζουμε και να αναδείξουμε όπως πρέπει για την ΧΙΟ μας τα δύο επετειακά έτη 2021 και 2022.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!! Να 'στε καλά!

Πολλούς, πολλούς Χαιρετισμούς από την Χίο μας.

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Σχετικά Άρθρα