Χίος, Παρασκευή 14 Αυγούστου

Αγία παρέμβαση για τα ΕΠΑΛ. Να μην κλείσετε κανένα τμήμα λέει στον υπουργό Παιδείας ο Μητροπολίτης Χίου

Πέμ, 05/10/2017 - 07:09

Ευθεία παρέμβαση στο πρόβλημα των ΕΠΑΛ κάνει ο Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ζητώντας από τον υπουργό Παιδείας να μην κλείσει κανένα τμήμα στη Χίο, σημειώνοντας ως πνευματικός πατέρας αλλά και ως εκπαιδευτικός, "κάθε ἁρμόδιος νὰ ἀναλάβει τὶς εὐθύνες του καὶ νὰ ἐνεργήσει ἐγκαίρως, ὥστε νὰ λειτουργήσουν ἄμεσα ΟΛΑ τὰ τμήματα τοῦ ΕΠΑΛ καὶ νὰ μὴν καταργηθεῖ κανένα. Ἄς σεβαστοῦμε τὰ παιδιά μας, τὸ μέλλον τοῦ τόπου μας, τοῦ νησιοῦ μας, καὶ ἄς ἱκανοποιήσουμε τὰ δίκαια αἰτήματά τους."

Σχετικά Άρθρα

Πέμ, 13/08/2020 - 21:48

Τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί (13/8), ο Μανώλης Χριστοφάκης, ο οποίος θα διατελεί νέος πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου από 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα ακολούθησε συζήτηση επί των θεμάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του εμβληματικού για το νησί μας, Τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου παρουσιάστηκε η δημιουργική εμπλοκή και σύνδεση του Πανεπιστημίου με την τοπική μας κοινωνία.

Τέλος, επισημάνθηκε η διαχρονικά παραγωγική και αποτελεσματική συνεργασία Δήμου και Πανεπιστημίου μέσα από μία πλειάδα πρωτοβουλιών.