Χίος, Σάββατο 24 Αυγούστου

Καλοτάξιδοι οι απόφοιτοι της Α.Ε. Μηχανικών 2018 - 2019

Δείτε τις Φωτογραφίες
Τρί, 23/07/2019 - 22:27

Με υπερηφάνεια, συγκίνηση και ευχές πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2018-2191 στη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου.

Οι 32 απόφοιτοι της σχόλης, έχοντας ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις και αντοχές τους στο ναυτικό επάγγελμα, εφοδιαστήκαν με γνώσεις από τους καθηγητές και άνοιξαν τα φτερά τους για να ταξιδέψουν σε όλη την υφήλιο.

«Απόψε βραβεύουμε τόσο εσάς για την απόκτηση του πτυχίου σας όσο και τους γονείς σας για τους κόπους που κατέβαλαν έτσι ώστε να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις σπουδές σας» ανέφερε ο διοικητής της ΑΕΝ Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Γιάννης Μάργαρης.

Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, συγκέντρωσε  πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, ενώ ολοκληρώθηκε με απονομή επαίνων στους αρίστους. Το δικό τους μήνυμα στους τελειοφοίτους μαζί με τις ευχές για καλές θάλασσες  έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης και ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς ενώ παράλληλα δόθηκε ειδικό αναμνηστικό στον πρώτο απόφοιτο της ΑΕΝ Μηχανικών Β.Μπουμπάρη.

Ξεχωριστή η παρουσία του καπ. Π. Τσάκου, που βραβεύτηκε επίσης. Αναφορά γίνεται σε άλη στήλη. 

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 23/08/2019 - 17:44

Η Attica Group, με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, στηρίζει για ακόμη μία χρονιά τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και τις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις επιβατών (εκτός από καμπίνα LUX) και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2019, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, των Σποράδων, του Σαρωνικού και της Κρήτης για Ηράκλειο και Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Kοινοπραξία BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019».

Η Attica Group σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτόν τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους τη φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν τη φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 7 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 400.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.