Μαθητικός Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Δευ, 12/10/2015 - 10:47

Ο Tομέας Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου, σε συνεργασία με το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχάλης Παπαμαύρος», έχει προκηρύξει από τον περασμένο Ιούνιο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα: «Αφηγήσεις από φως, νερό και πέτρα».

Στο διαγωνισμό, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο των 50 χρόνων ανεξάρτητης λειτουργίας του Γυμνασίου Βολισσού, μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες από τα Γυμνάσια, Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της Χίου, καθώς επίσης μαθητές και μαθήτριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που φοιτούν σε  περιοχές εκτός Χίου, αλλά έχουν καταγωγή από τη Βολισσό ή τα χωριά της Αμανής.

Θα δοθούν  τρία βραβεία και τρεις έπαινοι. Το πρώτο βραβείο θα είναι μία (1) φωτογραφική μηχανή, ενώ το δεύτερο και το τρίτο βραβείο θα είναι έπαθλα που θα έχουν σχέση με την τέχνη της φωτογραφίας. Η προθεσμία αποστολής των φωτογραφιών λήγει στις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015.   

Περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό και τους όρους του στο τηλ.: 2274021207 (Γυμνάσιο  Βολισσού, κ. Σ. Παραδείση).

 

Σχετικά Άρθρα