Με ευχές από τον Βασίλη Κικίλια η καθομολόγηση των πρώτων αποφοίτων του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού στη Χίο

Δείτε το ΒίντεοΔείτε τις Φωτογραφίες
Παρ, 14/01/2022 - 13:29

Με συγκίνηση αλλά και ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε η τελετή καθομολόγησης των πρώτων αποφοίτων του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, μια τελετή στην οποία απεύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Τουρισμού συνεχάρη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Πανεπιστήμιου Αιγαίου για την σημαντική όπως ανέφερε δουλειά που γίνεται στην εκπαίδευση των νέων, υπογραμμίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί τον κυριότερο πυλώνα ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας και τα σωστά εκπαιδευμένα στελέχη είναι απαραίτητα στον τομέα αυτό.

«Διπλή γιορτή» χαρακτήρισε την σημερινή τελετή καθομολόγησης η πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου Χρυσή Βιτσιλάκη, που αναφέρθηκε στις χρόνιες προσπάθειες που έγιναν για να ιδρυθεί το συγκεκριμένο τμήμα στο Αιγαίο, προσθέτοντας ότι η παρουσία και ο χαιρετισμός του υπουργού επιβεβαιώνουν την σημαντική αυτή πορεία.

Στο ίδιο πλαίσιο συγκίνησης και υπερηφάνειας αλλά και τονίζοντας συνεχώς την ιστορική σημασία απονομής πτυχίων στους πρώτους αποφοίτους του τμήματος Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστήμιου Αιγαίου όλοι οι καθηγητές ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους, υπογραμμίζοντας ότι έχουν πάρει όλα τα εφόδια για να πετύχουν τους στόχους τους.

«Να μην φοβάστε να ονειρεύεστε και να κυνηγάτε τους στόχους σας», προέτρεψε τους αποφοίτους ο πρόεδρος του τμήματος Θοδωρής Σταυρινούδης τονίζοντας ότι το «σύνθημα» του Πανεπιστήμιου είναι «πρώτα ο άνθρωπος».

Ακολούθησε η καθομολόγηση των αποφοίτων όλων των τμημάτων και οι βραβεύσεις των σπουδαστών που διακρίθηκαν.

 

 

kathomologisi_ton_proton_apofoiton_toyrismoy

Σχετικά Άρθρα