Χίος, Τετάρτη 24 Ιουλίου

Oι ευχαριστίες του Εσπερινού ΕΠΑΛ

Τετ, 11/10/2017 - 06:01

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος Διδασκόντων, ο σύλλογος Γονέων και οι μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Χίου, μετά την θετική έκβαση ως προς την έγκριση και λειτουργία των τελευταίων ολιγομελών τμημάτων, θεωρούν ότι οφείλουν ευχαριστίες  για την ευαισθησία, την διάθεση ,  τον κόπο που κατέβαλαν και βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού αυτού:

-Στην Δ/ντρια Β/θμιας εκπ/σης κ. Βλυσίδου

-Στην ΕΛΜΕ Χίου

-Στην Ένωση Τεχνολόγων Β. Αιγαίου (κ. Χατζησταμάτη)

-Στον Δήμαρχο Χίου (ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ)

-Στους τοπικούς Βουλευτές κ. Α. Μιχαηλίδη και  Ν. Μυταράκη

-Στην Περιφερειακή  Ενότητα  Χίου

-Στα αδελφά Σχολεία (ΕΠΑΛ) του Νομού για την αλληλέγγυα στάση

-Σε όλους όσους δραστηριοποιήθηκαν

Δεδομένης της  νησιωτικότητας  και παραμεθορίου του τόπου μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ήταν εξαιρετική η ανάγκη των μαθητών  που είναι εργαζόμενοι,  να συνεχίσουν την φοίτησή τους στην ειδικότητα που είχαν επιλέξει, αποτρέποντάς τους από πιθανή εγκατάλειψη του Σχολείου.

 

Χίος,  10/10/2017

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 23/07/2019 - 22:30

Με υπερηφάνεια, συγκίνηση και ευχές πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του ακαδημαϊκού έτους 2018-2191 στη Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Χίου.

Οι 32 απόφοιτοι της σχόλης, έχοντας ήδη δοκιμάσει τις δυνάμεις και αντοχές τους στο ναυτικό επάγγελμα, εφοδιαστήκαν με γνώσεις από τους καθηγητές και άνοιξαν τα φτερά τους για να ταξιδέψουν σε όλη την υφήλιο.

«Απόψε βραβεύουμε τόσο εσάς για την απόκτηση του πτυχίου σας όσο και τους γονείς σας για τους κόπους που κατέβαλαν έτσι ώστε να ολοκληρώσετε επιτυχώς τις σπουδές σας» ανέφερε ο διοικητής της ΑΕΝ Αντιπλοίαρχος Λ.Σ Γιάννης Μάργαρης.

Η τελετή, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, συγκέντρωσε  πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, ενώ ολοκληρώθηκε με απονομή επαίνων στους αρίστους. Το δικό τους μήνυμα στους τελειοφοίτους μαζί με τις ευχές για καλές θάλασσες  έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Σταμάτης Κάρμαντζης και ο δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς ενώ παράλληλα δόθηκε ειδικό αναμνηστικό στον πρώτο απόφοιτο της ΑΕΝ Μηχανικών Β.Μπουμπάρη.

Ξεχωριστή η παρουσία του καπ. Π. Τσάκου, που βραβεύτηκε επίσης. Αναφορά γίνεται σε άλη στήλη.