Χίος, Τρίτη 2 Ιουνίου

Oι ευχαριστίες του Εσπερινού ΕΠΑΛ

Τετ, 11/10/2017 - 06:01

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος Διδασκόντων, ο σύλλογος Γονέων και οι μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Χίου, μετά την θετική έκβαση ως προς την έγκριση και λειτουργία των τελευταίων ολιγομελών τμημάτων, θεωρούν ότι οφείλουν ευχαριστίες  για την ευαισθησία, την διάθεση ,  τον κόπο που κατέβαλαν και βοήθησαν στην επίτευξη του σκοπού αυτού:

-Στην Δ/ντρια Β/θμιας εκπ/σης κ. Βλυσίδου

-Στην ΕΛΜΕ Χίου

-Στην Ένωση Τεχνολόγων Β. Αιγαίου (κ. Χατζησταμάτη)

-Στον Δήμαρχο Χίου (ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ)

-Στους τοπικούς Βουλευτές κ. Α. Μιχαηλίδη και  Ν. Μυταράκη

-Στην Περιφερειακή  Ενότητα  Χίου

-Στα αδελφά Σχολεία (ΕΠΑΛ) του Νομού για την αλληλέγγυα στάση

-Σε όλους όσους δραστηριοποιήθηκαν

Δεδομένης της  νησιωτικότητας  και παραμεθορίου του τόπου μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ήταν εξαιρετική η ανάγκη των μαθητών  που είναι εργαζόμενοι,  να συνεχίσουν την φοίτησή τους στην ειδικότητα που είχαν επιλέξει, αποτρέποντάς τους από πιθανή εγκατάλειψη του Σχολείου.

 

Χίος,  10/10/2017

 

Σχετικά Άρθρα

Τρί, 02/06/2020 - 06:44

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ ανακοίνωσε πως ο Δήμος αποφάσισε να στηρίξει με εφ άπαξ επίδομα 300 ευρώ κάθε αναπληρωτή εκπαιδευτικό στη σχολική χρονιά 2019-2020 αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός του.

Ο ίδιος σημειώνει σε σχετική του ανάρτηση.

"Μια υποχρέωση, μια δέσμευση και μια τιμή, που όφειλε η Αιγνούσα στους δεκάδες εκπαιδευτικούς, οι οποίοι διορίζονται κατ’ έτος ως αναπληρωτές στο νησί μας για να διδάξουν τα παιδιά μας, έρχεται να πραγματοποιήσει φέτος- για πρώτη φορά- η Δημοτική Αρχή με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Παρά τους γρίφους, που επιφυλάσσει ο φετινός «covid-19» προϋπολογισμός, αποφασίσαμε να στηρίξουμε με εφ’ άπαξ επίδομα 300 ευρώ κάθε αναπληρωτή εκπαιδευτικό της σχολικής χρονιάς 2019-2020, αναγνωρίζοντας τις αντιξοότητες του λειτουργήματός του. Από την αγωνία του διορισμού με το χάρτη ανά χείρας, το πολυήμερο ταξίδι με μια βαλίτσα για να πει το «παρών» μέχρι την αναζήτηση της στέγης, τις δυσκολίες στην προσαρμογή και την επαγγελματική αβεβαιότητα της επόμενης χρονιάς. Ένιωσα την ανάγκη να πούμε ένα «ευχαριστώ» σ’ αυτούς τους νηπιαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές! Όλα αυτά τα χρόνια έδωσαν την αγάπη τους και στα παιδιά των τελευταίων θρανίων, στους μαθητές των δυσπρόσιτων και τους έμαθαν να βάζουν στόχους στη ζωή τους και να τους κατακτούν! Εύχομαι οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί να δηλώσουν και πάλι πρόθυμα την Αιγνούσα μας και θα τους περιμένουμε με χαρά και του χρόνου!"