
Στην παλιά φαρμακαποθήκη θα στεγαστεί για την επομένη 6ετία το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Χίου καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία μίσθωσης από τον Δήμο Χίου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη ο ιδιοκτήτης του κτιρίου αναλαμβάνει τις μετατροπές που θα υποδειχθούν με στόχο η νέα σχολική χρονιά να βρει τους μαθητές σε ένα νέο χώρο.
Για ένα στόχο που γίνεται πραγματικότητα έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Γιώργος Πατεριμός, προσθέτοντας ότι παράλληλα προχωρά ο σχεδιασμός για την κατασκευή του νέου Ειδικού Σχολείου.
Την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Δήμου Χίου Κώστας Καρατζάς ενώ και οι τρεις ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Νίκο Ξυλά και όσους στήριζαν αυτό το εγχείρημα προσωρινής μεταστέγασης του Ειδικού Σχολείου.








































