Χίος, Τρίτη 21 Ιανουαρίου

360.000 ευρώ + για την τουριστική προβολή από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Την Τετάρτη η απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο
Δείτε το Βίντεο
Τρί, 26/11/2019 - 15:10

360.000 ευρώ και πλέον θα εξασφαλιστούν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για την τουριστική προβολή των νησιών μας το 2020 με τον αρμόδιο Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Νίκο Νύκτα ,να σημειώνει ότι σε σύσκεψη που έγινε σήμερα υπό τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κ. Μουτζούρη, με τη συμμετοχή και υπηρεσιακών παραγόντων από Χίο και Λέσβο, αποφασίστηκε το ποσό αυτό να αυξηθεί κι άλλο.

«Ήδη», είπε, «σε σχέση με πέρσι αυξήθηκε κατά 100.000 ευρώ, αλλά διεκδικούμε περισσότερα χρήματα από τον προϋπολογισμό της περιφέρειας για την τουριστική προβολή των νησιών μας».

Κατά τον κο Νύκτα θα δοθεί έμφαση, μεταξύ άλλων, στις ιστοσελίδες προβολής του τουριστικού προϊόντος, στην στόχευση ειδικών αγορών, στην απόκτηση brand name., ενώ θα επιδιωχθεί συνεργασία και με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Παράλληλα, είπε, συνεχίζονται και οι επαφές με τους ιδιώτες που επιχειρηματικά δραστηριοποιούνται στον χώρο.

Σημείωνεται ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα ψηφιστεί αύριο στη συνέχεια θα πρέπει να τύχει έγκρισης και από τον ΕΟΤ.

Σχετικά Άρθρα

Δευ, 20/01/2020 - 22:49

Μετά από 8 χρόνια δικαστικής περιπέτειας, με απόφαση του 5μελούς Εφετείου κακουργημάτων Μυτιλήνης αθωώθηκε και ο Λογιστής Νεκτάριος Μένεγας, για την υπόθεση πτωχεύσεως της φαρμακαποθήκης, που μετά από πολλές περιπέτειες ως γνωστόν οδηγήθηκε σε κλείσιμο.

Έτσι μετά από αρκετή ταλαιπωρία αθωώθηκαν όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύκροτη αυτή απόφαση