Αναφορά Ν. Μηταράκη σχετικά με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου

Τετ, 24/02/2016 - 16:14

Αναφορά κατέθεσε ο Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη αναδιάταξη των υπηρεσιών στο οργανόγραμμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και πιο συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών σε συνέχεια σχετικού ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου. Ο Βουλευτής τονίζει προς τον αρμόδιο Υπουργό την αναγκαιότητα διατήρησης του εν λόγω Τμήματος στο νησί. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας επισυνάπτω το ψήφισμα (810/2015) του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, αναφορικά με τη σχεδιαζόμενη αναδιάταξη των υπηρεσιών στο οργανόγραμμα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και τις αλλαγές στη λειτουργία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το ψήφισμα κάθε απόφαση για απομείωση των αρμοδιοτήτων και της στελέχωσης του παραπάνω τμήματος δεν συμβαδίζει με τις ανάγκες της Χίου. Όπως επισημαίνεται, επιβεβλημένη προτεραιότητα κρίνεται η ενίσχυση, από το αρμόδιο Υπουργείο, της στελέχωσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η οποία έχει διαχρονικά σημειώσει σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

Μετά τιμής,

Νότης Μηταράκης

Βουλευτής Χίου – Νέα Δημοκρατία

 

Σχετικά Άρθρα