Ανακοίνωση ΔΕΕΠ Χίου για κόντρα Μηταράκη – Παπαδόπουλου

Τετ, 27/04/2022 - 15:21

Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Χίου της Νέας Δημοκρατίας ζητά την αποπομπή του Συμπαραστάτη του Πολίτη Β. Αιγαίου, Γ. Παπαδόπουλου, με αφορμή σχολιασμό του που αφορούν τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου.

Θυμίζουμε ότι το πρωί σχετικό σχολιασμό έκανε το γραφείο του υπουργού, ενώ ακολούθησε απάντηση του κου Παπαδόπουλου δημοσιεύεται στη στήλη «απόψεις».

Αναλυτικά η ΔΕΕΠ Χίου αναφέρει:

«Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Βορείου Αιγαίου οφείλει να είναι αξιοπρεπής και σεβαστός από την κοινωνία, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για μικροπολιτικούς λόγους δεν συνάδουν με τον ρόλο του.

Επίσης θυμίζουμε στον κ. Παπαδόπουλο ότι η Νέα Δημοκρατία και ο βουλευτής του νησιού μας έχουν ξεμπλοκάρει όλα τα μεγάλα έργα, τα οποία αποτελούσαν ζητούμενο δεκαετιών, και τα οποία έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης. Επομένως άλλοι είχαν και έχουν ξεχάσει τη Χίο τα τελευταία χρόνια και τους οποίους θα πρέπει να τους αναζητήσει σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί την απόρριψη ρουσφετιού "ανικανότητα" γεγονός που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τη Νέα Δημοκρατία.

Ως εκ τούτου, οι δηλώσεις και η νοοτροπία του κ. Παπαδόπουλου πλήττουν το κύρος του θεσμού που κλήθηκε να υπηρετήσει και είναι μονόδρομος για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η αποπομπή του».

 

Απάντηση του Γ. Παπαδόπουλου

1) Σταματήστε να είστε το "φερέφωνο" Μηταράκη ! 

Τούτο, πλέον, το βλέπουν όλοι, αφού ασχολείστε ακόμη και με τα παραπολιτικά σχόλια, που θίγουν περιστατικά και όχι πρόσωπα. 

2) Ουδείς κατηγόρησε την παράταξη για τα έργα στη Χίο. Απεναντίας ! Ανατρέξτε στην αρθρογραφία μου και θα δείτε !

3) Στην προσωπική μου απάντηση προς την -αναίτια- ανακοίνωση του κ. Υπουργού ουδεμία μνεία έγινε σε παράταξη ή κόμμα ή τη σχέση τους με τη Χίο. Μίλησα για εγκατάλειψη της Χίου από τον ίδιο, ως φυσική παρουσία, αφού τον βλέπουν οι πολίτες κάθε 1-2 μήνες...

4) Θα συμφωνήσω μαζί σας για τα περί "ρουσφετιου". 

Έχετε δίκιο, αλλά αποδέκτης του κειμένου σας πρέπει να είναι ο Υπουργός, που σκέφτεται τα ακριβώς αντίθετα από εσάς, όχι εγώ που έγραψα προς επίρρωση των λεγόμενων σας ! Μάλλον μπερδέψατε τους ρόλους !!!

5) Ο γραφών το παρόν έχει μόνιμη στήλη στον Τοπικό Τύπο, εδώ και 3 χρόνια, θίγοντας ζητήματα της ευρύτερης επικαιρότητας. Τούτο ουδεμία σχέση έχει με την ιδιότητα του ως Περιφερειακός Συμπαραστάτης, την οποία απέκτησε μόλις το τελευταίο εξάμηνο δια εκλογής (όχι διορισμού, ώστε να αποπεμφθεί δια λόγου οιουδήποτε Βουλευτή ή Υπουργού...).

6) Σταματήστε να "κυνηγάτε" όσους δεν προτιμούν στο χώρο συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά άλλα του ίδιου χώρου. Δεν παρέχετε θετικές Υπηρεσίες με τον τρόπο αυτό. 

7) Σας ευχαριστώ θερμά για το πολιτικό "δώρο" που μου προσκομίσατε, επι τη ονομαστική μου εορτή ! Ομολογουμένως, στάθηκε αφορμή να επικοινωνήσουν από το πρωί μαζί μου δεκάδες συμπολίτες μας, εκφράζοντας τη στήριξή τους !

Χαίρετε ! Χριστός Ανέστη !

Σχετικά Άρθρα