Χίος, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου

Αναβλήθηκε η συζήτηση για το Master plan στην Λιμενική Επιτροπή

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 31/10/2019 - 13:34

Αναβλήθηκε η συζήτηση για την έγκριση της δεύτερης φάσης του master plan του Λιμανιού της Χίου, στην σημερινή συνεδρίαση της Λιμενικής επιτροπής.

Αιτία για την ματαίωση της συζήτησης η απουσία του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Λευτέρη Παπαλάνη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Αντώνης Κέφης, που ζήτησε την αναβολή του θέματος.

Παράλληλα η επικειμένη αλλαγή στην σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής την επομένη περίοδο, με τον ορισμό νέου πρόεδρου και μελών από την νέα δημοτική αρχή, οδήγησε το σώμα σε αναβολή του θέματος, έτσι ώστε ο όποιες αποφάσεις - τροποποιήσεις να αποφασιστούν από τον νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λιμενικής Επιτροπής.

Να σημειώσουμε ότι στην συνεδρίαση ήταν παρων ο δημοτικός σύμβουλος και πιθανά νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάννος, που τόνισε ότι στις 13 Νοέμβριου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον ορισμό νέων διοικήσεων σε νομικά πρόσωπα και επιτροπές του Δήμου Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Παρ, 13/12/2019 - 18:39

Φιλοξενούμενος στο κανάλι "Ε" ήταν ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος Κ. Μαρδάς.

Για την παρέμβαση του αυτή, ενημερώνει ό ίδιος μέσω της ιστοσελίδας του τα εξής: 

 Οι τυφλοί αμερικανικοί βομβαρδισμοί από το Αφγανιστάν έως τη Λιβύη που στέλνουν τους βομβαρδισμένους πρόσφυγες στα νησιά μας..
Η ανάγκη προστασίας των πραγματικών προσφύγων, αλλά απέλαση των παράνομων μεταναστών...
Το πυρ κατά των τουρκικών πλοιαρίων, εφόσον - με απόλυτη επιβεβαίωση από το Λιμενικό μας - επιβαίνουν ( μόνο ) οι αδίστακτοι διακινητές έμποροι ανθρώπων...

Και :

Η επιβολή παγώματος των σχέσεων Ε.Ε. με τις σνομπ χώρες του Βίζενγκραντ, που δεν δέχονται την αναλογική φιλοξενία προσφύγων από την Ελλάδα ...

Ανάλυση και τοποθετήσεις μου στην εκπομπή του καναλιού Έψιλον , στις 19 / 11/ 19. Συζήτηση, επίκαιρη και σήμερα..

Xρόνος στο βίντεο : Από 7.00 έως 47.00 .

Προσοχή: Ακατάλληλο για παθιασμένους κομματικούς...

https://www.neotv.gr/category/ekpompes/apokalyptiko-deltio/