Χίος, Κυριακή 7 Ιουνίου

Αναβλήθηκε η συζήτηση για το Master plan στην Λιμενική Επιτροπή

Δείτε το Βίντεο
Πέμ, 31/10/2019 - 13:34

Αναβλήθηκε η συζήτηση για την έγκριση της δεύτερης φάσης του master plan του Λιμανιού της Χίου, στην σημερινή συνεδρίαση της Λιμενικής επιτροπής.

Αιτία για την ματαίωση της συζήτησης η απουσία του διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Λευτέρη Παπαλάνη, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Λιμενικής Επιτροπής Αντώνης Κέφης, που ζήτησε την αναβολή του θέματος.

Παράλληλα η επικειμένη αλλαγή στην σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής την επομένη περίοδο, με τον ορισμό νέου πρόεδρου και μελών από την νέα δημοτική αρχή, οδήγησε το σώμα σε αναβολή του θέματος, έτσι ώστε ο όποιες αποφάσεις - τροποποιήσεις να αποφασιστούν από τον νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Λιμενικής Επιτροπής.

Να σημειώσουμε ότι στην συνεδρίαση ήταν παρων ο δημοτικός σύμβουλος και πιθανά νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Κυριάκος Ζωάννος, που τόνισε ότι στις 13 Νοέμβριου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον ορισμό νέων διοικήσεων σε νομικά πρόσωπα και επιτροπές του Δήμου Χίου.

Σχετικά Άρθρα

Κυρ, 07/06/2020 - 08:03

Με πρωτοβουλία της Υπατίας Δούση - Αναγνωστοπούλου, αναπληρώτριας καθηγήτριας ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, με καταγωγή από την Καλαμωτή, εκπροσώπου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας - Αποστολή "ΑΝΘΡΩΠΟΣ", με ιατρικές και ανθρωπιστικές δράσεις, συγκεντρώνεται ποσό 10.800 ευρώ, προκειμένου με υπόδειξη της Διοικητού του Νοσοκομείου Ελένης Κανταράκη να καλυφθεί η θέση ενός εξωτερικού συνεργάτη του Νοσοκομείου, για τις έκτακτες ανάγκες λόγω κορωνοϊού.

Αναλυτικές πληροφορίες δίνονται με την εξής ανάρτηση της εταιρείας.

 

2η Πρωτοβουλία της οργάνωσης Αποστολή  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον COVID-19:

 Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου – Chios Ηealth

Η πανδημία από τον κορονοϊό κάνει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Η κοινωφελής μη κερδοσκοπική οργάνωση Αποστολή  ΑΝΘΡΩΠΟΣ (www.missionanthropos.com) διοργανώνει δράση crowdfunding προκειμένου να ενισχυθεί το Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του νοσοκομείου, προκειμένου να προσληφθεί ένας/μία νοσηλευτής/τρια συνεργάτης/τρια για ένα (1) χρόνο, ώστε να υποστηριχθούν οι δομές που λειτουργούν για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον COVID-19.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε τη δράση μας
Ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου –Chios Health
μπορείτε να καταθέσετε την συνεισφορά σας στο λογαριασμό μας

Τράπεζα Eurobank Α.Ε.
ΙΒΑΝ GR4102600910000720200526715
SWIFT ERBKGRAA
Δικαιούχος : Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας στο mail της οργάνωσης  missionanthroposngo@gmail.com το όνομα και τη διεύθυνσή σας για να σας αποστείλουμε την απόδειξη της δωρεάς σας.

Βοηθήστε μας να στηρίξουμε τις δομές υγείας στα νησιά μας!