"Ανταλλαγή πυρών" Μουτζούρη - Μηταράκη

Κυρ, 22/10/2023 - 21:50

Ευχαρίστησε τους Χιώτες για την νίκη του ο Περιφερειάρχης κ. Μουτζούρης, σε συνέντευξη του, αλλά επιτέθηκε και στον Νότη Μηταράκη, σε μια "κόντρα" που ευχής έργον είναι να σταματήσει εδώ αφού τον μόνο που δεν αφορά είναι την κοινωνία.

"Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση υπήρξε μένος από την πλευρά της κυβέρνησης", είπε ο Κ. Μουτζούρης, "η νίκη μας είναι πανηγυρική, γι αυτό πανηγυρίζουμε, όπως πανηγυρίζει ο λαός γιατί δεν υποχώρησε στις πιέσεις και τους εκβιασμούς του βουλευτή του νησιού. Ο κύριος Μηταράκης έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε όλο αυτό όμως, ο λαός τον τιμώρησε και στην περιφέρεια και στο δήμο έχασε τους εκλεκτούς του".

«Οι εισαγωγικές εξετάσεις, συνέχισε ήταν για να ξανά επανέλθει στην κυβέρνηση, από την οποία εξεδιώχθη, διότι είχε προτιμήσει να κάνει διακοπές, ενώ η Ελλάδα καίγονταν και έπεφταν ελικόπτερα. Εξεδιώχθη εκ ποδών από την κυβέρνηση και τώρα έδινε εισαγωγικές εξετάσεις. Εκείνος ήταν ο αίτιος που επιλέχθηκε ως κύριος αντίπαλος ο κύριος Στεφανής. Εκείνος πίεσε την κυβέρνηση, το λέω μετά λόγου γνώσεως», ανέφερε.

Μετά τις δηλώσεις του Κ. Μουτζούρη ο Νότης Μηταράκης σημείωσε σε ανάρτηση του.

"Τις προσωπικές επιθέσεις του Κώστας Μουτζούρης προς εμένα, επειδή στήριξα σθεναρά την υποψηφιότητα του Αλκιβιάδης Στεφανής τις θεωρώ παράσημο. Θυμίζει διαρκώς την 2ημερη καλοκαιρινή απουσία μου, για την οποία είχα τη ευθιξία να παραιτηθώ άμεσα, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Όταν ο ίδιος φέρθηκε απρεπέστατα απέναντι στον πρωθυπουργό δεν είχε την ευθιξία να πράξει το ίδιο. Το ήθος είναι απαραίτητο στην πολιτική.

Αλλά ο κ. Μουτζούρης παραγνωρίζει ότι τελείωσαν οι εκλογές και χρέος όλων τώρα είναι να παραμερίσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και να δουλέψουμε σκληρά υπέρ των πολιτών και των νησιών μας."

 

 

 

   

Σχετικά Άρθρα